Home Vijesti Crna hronika “Ubila mi je oca zbog para i njene prevare” : Ispovijest kćerke...

“Ubila mi je oca zbog para i njene prevare” : Ispovijest kćerke ubijenog Saše iz Doboja, otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata

Juče se u Doboju dogodio svirep zličin, kada je Sašu K. (46) ubila žena A.K. (33) i njen ljubavnik D.L. (19) iz Petrova.

Prema prvim saznanjima, oni su planirali Sašino ubistvo te su sve pripremili do nasitnijih detalja.

Zločin je otkriven nakaon što je kuma bračnog para prijavila nekoliko sati kasnije da su oni nestali iz kuće u kojoj je ostalo samo četvoro maloljetne djece.

Ubrzo je u šumi pronađen ubijeni Saša K. a onda je istragom je utvrđeno da su njegova žena i njen ljubavnik planirali zločin.

Za Informer.rs oglasila se kćerka ubijenog Saše, koja je odlučila da podjeli detalje u koje javnost nije upućena, a tiče se njihovog života i porodičnih odnosa.

– Moj otac je još prije 15. godina otpočeo vanbračnu zajednicu s njom (gdje dobio jos 2 djece kćerkice) važno mi je naglasiti u samom početku da je poznato da je moj otac bio imućan i bogat čovek i jasno je kao dan da je ona od samog pocetka s njim zbog toga s obzirom da je ona prije njega zivela sa samohranom majkom i 2 sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život…

Sve ove godine su imali miran i normalan život, ovo što se dogodilo sve apsolutno sve je sokiralo jer na to se nije moglo ni da se nasluti.

Ja sam mu dete iz prvog braka ali sam živela sa njima 5. godina sve posle toga sam ih posjećivala za sve što ja znam i što zapravo svi znamo da do prevare ni sa jedne strane nije bilo ni riječi..

Sve do prije 3 dana kada je moj rođak tu njegovu ženu video ispred jednog lokala sa nepoznatim dečkom kako se ljubi i pozvao mog oca i rekao mu to moj otac u to nije na prvu povjerovao. Ne znam sta se tu dogodilo niko to ne zna – priča nam T.K. (22) i nastavlja:

– Na sta sam ja digla opštu paniku i digla cijelu njegovu porodicu da saznamo nešto jer smo njega u tom momentu zvali nije se javljao zvali smo njegovu ženu koja se takođe nije javljala to su bili prvi znaci da nešto nije uredu.

Uglavnom saznali smo iz policije da pronađeno tijelo pripada mom ocu ali u tom momentu nam još nije bilo jasno zašto nam ta zžena nista ne javlja… – priča za Informer potresena ćerka.

Kako kaže, nije vjerovala da se to stvarno desilo, ali ju je posjeta porodičnoj kući razuvjerila.

– Dok iz policije nismo saznali da je jedno lice uhapšeno tj. dečko od 19. godina navodno ljubavnik dotične, a da je ona u tom momemtu u bjekstvu.

Ja kao ja nisam mogla da povjerujem u sve to i krenula sam ka kući mog oca, i imala sam sta da vidim i ostala sam sleđena.

Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata, neko je prije mog dolasaka uklanjao tragove – objašnjava kćerka i dodaje da sumnja da je motiv jedna stvar:

– Jedan jedini motiv svega je što je dotična imala i znala sve o njemu i o novcu i jedini motiv za sve ovo je koristoljublje sto će se i dokazati, a njihove dvije maloletne kćerke su kod njene sestre- zaključila je za naš portal.

Podsjetimo, Oni su kako je utvrđeno ispalnirali otmicu i ubistvo zbog čega su 29. januara rentirali dva automobila i iznajmili stan na dan u Banjaluci, a A.K. je suprugu u limunadu sipala lijekove koji su ga omamili.

– U porodičnu kuću u ulici Miloša Obilića u Doboju su došli 30. januara oko 1.15 sati kada je S.K. već bio u krevetu i spavao. L.D. je tada pesnicom udario S.K. u lice, a onda su mu ruke i noge vezali selotejpom i užetom, a selotejp trakom su mu zapušili usta i prelijepili oči – kazao je načelnik PU Doboj i dodao:

– Vezanog S.K. su ubacili u gepek jednog rentiranog vozila kojim je upravljala A.K. a L.D. je drugim rentiranim vozilom išao ispred dok nisu stigli na Preslicu.

Tu su ga u šumi usmrtili sa tri uboda u grudi i stomak, a onda se vratili u Doboj i razdvojili.

Supruga se odvezla u Banajluku u iznajmljeni stan, dok je L.D. ostao u Doboju.

Kako je objašnjeno nakon hapšenja osumnjičenih policija je pronašla sva vozila koja su koristili u izvršenju zločina, a pronađene su i ruakivce koje su krositli dok se još uvek traga za nožem kojim je nesrećni Saša K. ubijen.

(informer.rs)