Home Magazin Showbiz U ovoj kući više nikad ništa neće biti isto: Veljko napustio porodični...

U ovoj kući više nikad ništa neće biti isto: Veljko napustio porodični dom, Seka otkrila i zašto (foto)

Iako Seka Aleksić i Veljko Piljikić godinama žive daleko od javnosti, u miru, bez travica i skandala, nedavno se u medijima pojavila vest da je pevačicu suprug prevario s dadiljom.

Odmah nakon toga usledile su vesti i da je Veljko napustio porodični dom, što se na kraju ispostavilo kao tačno. Međutim, razlog nije ničija prevara, svađa ili razvod, već zbog toga što se dom Seke Aleksić renovira, pa je cela porodica na neko vreme napustila kuću u Staroj Pazovi.

Iako je dom porodice Piljikić uređen do savršenstva, Seka i Veljko su poželeli da unesu neke promene u njega. Svi koji poznaju pevačicu kažu da obožava decu, te da je predivna majka, veoma posvećena Jakovu i Jovanu, koji su otkad su se rodili postali centar njenog sveta.

Pored bezgranične ljubavi koju pružaju svojim sinovima, Seka i Veljko su se potrudili da svaki kutak njihovog doma bude prilagođen klincima. Međutim, kako Jakov i Jovan rastu i njihove potrebe se menjaju, pa je pevačica odlučila da unese neke promene u njihov dom, zbog čega i renoviraju kuću.

Iako nikad nije želela da pokaže kako izgledaju sobe njenih mališana, po onome što se može videti na Sekinom Instagram profilu može se zaključiti da se skoro svaki deo kuće pretvorio u mesto za Jovanovu i Jakovljevu igru.

S obzirom na to da je dom Piljikića izgrađen na ogromnom placu, Seka i Veljko su od dvorišta napravili pravi raj za uživanje.

Pored ogromnog bazena koji je namenje za uživanje cele porodice, tu je i igralište za decu sa kućicom, toboganom i raznim spravama za vežbe i igru.

No, i pored svega toga, ostalo je mesta i za veliki travnjak na kojem Seka često organizuje dečje zabave, kada se u najlepšem dvorištu u Staroj Pazovi, okupi ceo pevačicin komšiluk.

svet.rs