Home Magazin Showbiz Toni Bijelić se preko advokata obratio javnosti: U saopćenju se spominju čast,...

Toni Bijelić se preko advokata obratio javnosti: U saopćenju se spominju čast, dostojanstvo i “ljubavnica”

Toni Bijelić se nepuna tri dana nakon saopćenja Dragane Mirković da se razvode preko advokata obratio javnosti.

Toni Bijelić se nepuna tri dana nakon saopćenja Dragane Mirković da se razvode preko advokata obratio javnosti.

– Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumijevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić – navedeno je u saopćenju koje je prenijela Republika.

Podsjetimo, Dragana je u svom saopćenju iznijela sljedeće:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela mnogo lijepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.

(avaz.ba)