Home Vijesti Crna hronika Teška nesreća na mađarskom reliju. Četvero mrtvih, 30 ozlijeđenih, među njima dijete

Teška nesreća na mađarskom reliju. Četvero mrtvih, 30 ozlijeđenih, među njima dijete

NAJMANJE četiri osobe su poginule, a deseci su ozlijeđeni u nesreći koja se dogodila na mađarskom reliju “Esztergom-Nyerges”. Još nisu poznate točne okolnosti nesreće, utrka je prekinuta, a na mjesto događaja stiglo je nekoliko spasilačkih helikoptera.

Mađarski mediji prenose kako je jedan od sudionika relija izgubio kontrolu nad automobilom izletjevši s ceste, pri čemu se zabio u skupinu gledatelja. Prema dosadašnjim informacijama, četiri osobe su poginule, a sedam ih je ozlijeđeno, napisali su na stranicama policije. Nesreća se dogodila tijekom utrke između gradova Labatlan i Bajot u sjeverozapadnoj Mađarskoj.

30 ozlijeđenih, među njima i dijete

Na Facebook stranici Rally Life objavljeni su detalji tragedije. “Vozački tandem koji se natjecao sa Škodom Fabijom R5 nesretno je upao u masu, pri čemu je ozlijeđeno oko 30 ljudi”, stoji u obavijesti.

Nakon tragedije na mjesto nesreće upućena su vozila hitne pomoći i spasilački helikopteri. Katalin Sebő, organizatorica Nacionalne službe hitne pomoći, rekla je za Index.hu da je na mjesto događaja stiglo osam vozila hitne pomoći i četiri spasilačka helikoptera.

“Četiri osobe su poginule, jedno dijete je teško životno ugroženo, jedna osoba je teško ozlijeđena, a šest osoba (među njima i jedno dijete) prevezeno je u bolnicu zbog lakših ozljeda”, objavile su lokalne vlasti.

(index.hr)