Home Vijesti Crna hronika “SOTONO, MOJ ZADATAK JE IZVRŠEN, NAPUŠTAM SVIJET” U kući para koji je...

“SOTONO, MOJ ZADATAK JE IZVRŠEN, NAPUŠTAM SVIJET” U kući para koji je ubio djecu pa sebe nađene ZASTRAŠUJUĆE poruke i predmeti

“Sotono, moj zadatak je izvršen, napuštam ovaj svijet.” U kući para koji je ubio decu pa sebe pronađene su zastrašujuće poruke i predmeti.

Lav P. S. (25) iz Petrovaradina zapisao je ove riječi u svesku pre nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) skočio u smrt sa solitera, otrovao sinove stare tri i jednu godinu, pa tela prekrio belim čaršafom.

Da je reč o zastrašujućem sektaskom porodičnom zločinu saznalo se tek nakon što su Lav i Martina u petak oko 22 sata skočili sa krova solitera u novosadskom naselju Liman. Pošto kod sebe nisu imali dokumenta, uslijedila je identifikacija na osnovu otisaka prstiju, poslije čega je patrola policije, u subotu oko 17 sati, ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu, gdje su živjeli, i tamo zatekli traumatičan prizor, koji sasvim sigurno nikada neće zaboraviti.

Tijela nesrećnih mališana pronađena su na krevetu, odnosno kauču, a na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli “ankh”, koji simbolizuju “vječni život” i izgledaju kao krst s “drškom”.

Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormaru, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gdje je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i vječnom životu, izolaciji od cijelog ovozemaljskog svijeta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide s ovog svijeta, što je najvjerovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na djecu i na sebe – objasnio je izvor.
Sagovornik otkriva i da su se Lav i Martina pre tačno pet godina potpuno izolovali i od porodice i od prijatelja i saradnika, što je karakteristično za one koji “utonu” u sektu.

Lav je iz Beograda, a Martina iz Bačkog Petrovca. Inspektori su u razgovoru sa njihovim roditeljima saznali da oni nisu imali nikakav kontakt s njima od kada su se Lav i Martina upoznali i vjenčali, i nisu znali da su im djeca opsjednuta đavolom. Veoma teško im je palo saznanje da su ostali i bez djece i bez unučića – rekao je izvor.
Prijatelji Martinine porodice iz Bačkog Petrovca kazali su da je ona, prije braka sa Lavom, bila potpuno normalna djevojka i veoma privržena porodici.

Od kad se udala za Lava prekinula je svaki kontakt sa rođacima i prijateljima, izmijenila je lični opis. Roditelji su pokušavali da je povrate, ali bezuspješno – kaže sagovornica.
Podsjećamo, Lav i Martina nisu imali profile ni na jednoj društvenoj mreži, što nije karakteristično za mlade ljude poput njih, a u kući nisu imali čak ni televizor. Nosili su samo crnu odjeću, a u dvorištu kuće u Petrovaradinu ostao je njihov crni veš na sušilici. Komšije su otkrile da su se Lav i Martina doselili u njihov kraj prije dvije ili tri godine i da su bili prilično čudni, pogotovo Lav.

Ni s kim nisu komunicirali i niko ne zna od čega su živjeli. Martina je djelovala kao obična djevojka, iako se ni s kim nije družila, a Lav se čak ni u prolazu nije javljao, ne bi ni pogledao komšije. Svako jutro je rano izlazio iz kuće, u crnoj odjeći, sa rančem na leđima. Rijetko su im svraćali gosti, ne znam ko su ti ljudi – ispričala je komšinica.
Djed i baka nisu znali za mlađeg unuka?!

Martinini roditelji su u policiji rekli da već pet godina nemaju kontakt sa kćerkom. Kazali su i da su čuli da se ona prije tri godine prvi put porodila, ali da nisu znali da je prije godinu dana dobila još jednog sina. Inače, stariji Martinin sin se zove Aros, što navodno znači ulazak, spajanje, ušće ili ulaz, dok je mlađi sin Ehos dobio ime po modelu starog crkvenog pjevanja.

Kurir.rs/informer