Home Magazin Showbiz SEVERINA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA DUŠKA TOŠIĆA! Pjevačica se ne smiruje, u...

SEVERINA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA DUŠKA TOŠIĆA! Pjevačica se ne smiruje, u sve uključila i svoje pratioce: NOVI HAOS U NAJAVI FOTO

Dok ceo region bruji o prepisci Severine i supruga pop dive Jelene Karleuše – Duška Tošića, glavna akterka, hrvatska pevačica se po svemu sudeći ne smiruje.

Ona ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi reči iz prepiske, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Tako je ona odgovarala na brojne komentare svojih pratioca ispod njene poslednje objave, a u odgovorima na pitanja je koristila identične rečenice iz dopisivanja sa nekadašnjim fudbalerom.

  • Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. – samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:
  • Radim li mu rođendan? Ne. Pevam – da. Ali ne znamo se… Kako? – pisala je Severina u komentarima.

Podsetimo, Duško Tošić je za Kurir otkrio zašto je kontaktirao sa Severinom -kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

  • Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to je razlog mog kontakta – rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsetimo, prepiska bivšeg fudbalera i hrvatske pevačice Severine već danima je jedna od glavnih tema na društvenoj mreži X, u našem regionu.

Suprug pop dive Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvezdi koja mu je, sudeći prema onome što se videlo u prepiskama, na iste odgovarala.

Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? – glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila: – Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati – uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: “Okej!”

Autor: Kurir Stars