Home Vijesti Crna hronika Sedam dugih i bolnih dana… Riječi su mi izgubile svoju moć da...

Sedam dugih i bolnih dana… Riječi su mi izgubile svoju moć da izrazim dubinu bola koji osjećam… Srce je teško, umorno od suza i tuge

Danas je srce Melise, sestre nedavno preminule Alise Kusture, teško i slomljeno, puno boli i tuge.

Nakon sedam dugih i bolnih dana od gubitka sestre, Melisa se oglasila s riječima koje odražavaju dubinu njenog bola.

“Sedam dugih i bolnih dana. Tvoja sestra po prvi put ne zna šta da kaže, znam ne vjeruješ. Riječi su mi izgubile svoju moć da izrazim dubinu bola koji osjećam.

Hvala ti, za sve, za svu svjetlost koju si unosila u naše živote.

Ostaje tvoj Arda da te naslijedi i nastavi put posebnog osmijeha koji si pored sve svoje boli imala za svoje drage ljude, a puno ih je ni sama ne bi vjerovala.

Volimo te zauvijek”, napisala je Melisa, iskazujući svoju neizmjernu ljubav i zahvalnost prema sestri koja je napustila ovaj svijet.

Melisa je pokazala svoju izvanrednu ljubav i žrtvu za sestru, borila se svim silama i snagama da pomogne Alisi u borbi protiv opake bolesti.

Iako je imala svoju malu bebu koju je često ostavljala, putujući sa sestrom na liječenja u Njemačku, Melisa je bez oklijevanja pružala svu podršku i ljubav koja je bila potrebna.

Njeno nesebično žrtvovanje i bezgranična ljubav čine je najposebnijom i najboljom sestrom na svijetu, a njeni riječi odražavaju duboku tugu i gubitak koji osjeća zbog odlaska voljene sestre.

Neka im duše nađu mir, a njihova ljubav i veza ostaju zauvijek urezani u srca onih koji su ih poznavali.

Senzacija.ba