Home Vijesti Crna hronika Saša ušao u vezu sa duplo mlađom djevojkom, pa je sa sestrićem...

Saša ušao u vezu sa duplo mlađom djevojkom, pa je sa sestrićem i zetom podvodio: Ovo je njihova sramna odbrana

Novac od pružanja seksualnih usluga oštećena je odmah predavala Saši S. koji je dio novca davao drugoj dvojici osumnjičenih, a oštećenoj samo za egzistencijalne potrebe, često je ostavljajući i bez novca.

U Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu saslušana su trojica muškaraca zbog sumnje da su zloupotrebom povjerenja vrbovali 20-godišnju djevojku u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije u razdoblju od veljače do 12. lipnja ove godine.

Osumnjičeni Saša S. (45), Ljubomir Đ. (28) i Danijel P. (24) su na saslušanju negirali izvršenje kaznenog djela, tvrdeći da navodi naredbe o provođenju istrage nisu točni.

Nakon saslušanja tužiteljstvo je sucu za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor kako ne bi utjecali na svjedoke i kako ne bi ponovili kazneno djelo u kratkom vremenskom razdoblju.

Naredbom o provođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja izvršenje kaznenog djela Trgovina ljudima u saizvršilaštvu, za koje je predviđena kazna zatvora od 3 do 12 godina.

Postoje osnovi sumnje da su oni od veljače do lipnja ove godine, iskoristivši teške uvjete u kojima je živjela i njezino emocionalno stanje, vrbovali 20-godišnju djevojku da se bavi prostitucijom, kako bi stekli protupravnu imovinsku korist.

Saša S. je, kako se sumnja, najprije stupio u emotivnu vezu s njom, pa je iskoristio njezino takvo emocionalno stanje i simulaciju njihove veze, da bi primjenom sile i prijetnje kod nje stvarao osjećaj straha i nemogućnosti samostalnog odlučivanja, te je dalje eksploatirao s drugom dvojicom osumnjičenih u vidu prostitucije.

Svog zeta Ljubomira Đ. je, kako se sumnja, Saša S. angažirao da na internetu oglašava pružanje seksualnih usluga, dok je njegov nećak Danijel P. prevozio oštećenu i predavao je korisnicima seksualnih usluga.

Novac od pružanja seksualnih usluga oštećena je odmah predavala Saši S. koji je dio novca davao drugoj dvojici osumnjičenih, a oštećenoj samo za egzistencijalne potrebe, često je ostavljajući i bez novca.

(Telegraf.rs)