Home Vijesti Crna hronika “SANELA JE MIROSLAVA JURILA SJEKIROM, PA GA DOKRAJČILA NOŽEM” Komšija otkrio detalje...

“SANELA JE MIROSLAVA JURILA SJEKIROM, PA GA DOKRAJČILA NOŽEM” Komšija otkrio detalje jezivog zločina: “Đavo joj nije dao mira”

Nakon zločina koji se sinoć dogodio u selu Prijanovići kod Požega nastao je muk. Meštani kažu da su se supružnici Sanela S. (45) i Miroslav S. (55) i ranije znali posvađati i da je ona bila nasilna, ali niko nije mogao da veruje da će ga ubiti.

I dalje u šoku, stanovnici ovog mesta objasnili su kako je tačno došlo do tragedije, a prema njihovim rečima, ovo nije prvi put da se nešto ovako izdešavalo u toj kući.

Nije ovo prvi put da ga je tukla, redovno se to dešavalo, a inače, udavala se ona pet, šest puta, i tamo je isto radila, pa su je oterali, došla ovde u naše selo da remeti mir. Mi ovde u Prijanovićima smo uvek lepo živeli dok ona nije došla, a kako je došla, nema dana da je trezna, a mučenog čoveka maltretirala je svaki dan – rekao je komšija koji živi nedaleko od porodice Stevanović, za Kurir.

Kako je komšija objasnio, čuli su sinoć viku u njihovom dvorištu, kasnije su saznali šta se zapravo izdešavalo u četiri zida kuće koja je ubrzo postala mesto jezivog zločina kakav ovaj kraj ne pamti.

  • Sinoć je poslala Mireta u komšiluk da pozajmi pare od komšije, a pare je jedino trošila na alkohol, nema dana da je bila trezna. On se valjda vratio kući praznih ruku, posle smo čuli viku, govorila je samo: “Ubiću te, ubiću te”. Pojurila ga sekirom, u jednom momentu bacila onu sekiru, on valjda video da je spustila oružje, pa prestao da beži, i ona uhvatila nož i izbola ga, đavo joj nije dao mira. Toliko je pričala da će ga ubiti da ga je na kraju i ubila – ispričao je komšija jednu verziju događaja.

Za Sanelu, komšije kažu da je uvek bila takva, redovno je pretila Miroslavu, dok on sve to, valjda, nije uzimao za ozbiljno, ćutao je i trpeo dok mu na kraju nije presudila.

Kakav je on život živeo, pa to je bilo strašno. Nema dana da mu neko od komšija ne kaže: “Mire šta će ti to u životu”, ali ne vredi, on je miran, povučen, mnogo dobar čovek. Išao je i radio za nju, od njega nikada nisi mogao da čuješ da ogovara nekog, da priča nešto što nije, nikad. Jedino što je znao jeste posao, a dolazio i kod svakog ko ga pozove da pomogne, bio je i kod mene pre neki dan, čim sam ga pozvao, odmah stiže, šta god trebalo. A ona, ona je žena zlo – rekao je izvor.

Nakon što je izvršila zločin, Sanela je uhapšena. Određeno joj je zadržavanje i tereti se za krivično delo ubistvo.

  • U policiji je se ponašala čudno, moguće da je bila pijana. Verovatno je došlo do svađe, a ona je rekla da ga je gađala, pa da nije, pa onda da ga je ubola nožem. Davala je nedefinisane izjave. Miroslav je imao povredu na glavi i ubodnu ranu na grudima, od koje je preminuo – kaže izvor blizak istrazi.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ovog zločina

(Blic, Kurir)