Home Vijesti Crna hronika PRONAĐEN JEDAN OD TROJICE DJEČAKA NESTALIH U HRVATSKOJ

PRONAĐEN JEDAN OD TROJICE DJEČAKA NESTALIH U HRVATSKOJ

Lukas Kiralj Jeremić, jedan od trojice dječaka koji su za samo 24 sata nestala u Hrvatskoj, pronađen je u Rijeci, javljaju hrvatski mediji.

Tokom nekoliko proteklih dana hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak trojice dečaka rođenih 2009. godine, dvojica se nakon praznika nisu vratila u domove za djecu u kojima su smješteni – jedan u Brezovici, a drugi u zagrebačkim Dugavama, dok je u međuvremenu, potraga za dječakom u Rijeci obustavljena jer je pronađen.

Prvi je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu, dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, a istog dana u Zagrebu je nestao i Patrik Geck.

Riječ je o recidivistima, pa se njihov povratak u domove očekuje uskoro.

“Pretpostavljamo gdje se djeca nalaze, ali imamo različite razloge i elemente koji nam otežavaju konkretni pronalazak”, izjavila je Anita Matijević, načelnica Odeljenja za maloljetničku delinkvenciju i kriminalitet MUP-a za RTL.

Ona je rekla da bez obzira što imaju saznanja da su neka djeca u manjem ili većem riziku za vrijeme bjega, u svaki od tih nestanaka ulažu maksimalne napore da se dijete nađe u najkraćem mogućem roku.