Home Magazin Showbiz PRETUČEN ŽELJKO SAMARDŽIĆ: Nije ni sanjao šta će se dogoditi!

PRETUČEN ŽELJKO SAMARDŽIĆ: Nije ni sanjao šta će se dogoditi!

Poznati pjevač Željko Samardžić nedavno je otkrio šokantnu priču iz svoje mladosti koja je ostavila dubok trag u njegovu sjećanju. Iako je oduvijek bio poznat kao čovjek mirne naravi, uvijek spreman pomoći drugima, jedan događaj iz njegove prošlosti pokazuje kako dobre namjere ponekad mogu rezultirati neočekivanim posljedicama.

Kao dječak, Željko je želio obradovati svog djeda pomažući mu u voćnjaku, ali ta njegova želja za dobrim djelom na kraju je rezultirala neželjenim ishodom.

“Kada sam bio mali, moj djed je imao veliki voćnjak koji i danas postoji. Želio sam pokazati kako sam vrijedan, pa sam obranio orahe. Napunio sam punu košaru, a orasi su još bili zeleni. Djed me je izbio zbog toga”, prisjeća se Željko.

Nedavno je Željko javno progovorio o dijagnozi Hašimoto sindroma, što je bilo šokantno otkriće za mnoge njegove obožavatelje. Otvoreno je govorio o utjecaju ove dijagnoze na njegov život.

“Od trenutka kada mi je dijagnosticiran Hašimoto, osjećalo se kao da mi se svijet srušio. Nisam znao što mi je. Sada sam nastavio normalan život jer redovito uzimam terapije. Na tri mjeseca idem na kontrolu i vadim krv. Bolest me promijenila iz korijena. Ranije bih popio čašicu više rakije ili vina, ali sada to ne mogu jer moram čuvati glasne žice. Kada mi to funkcionira, sve je u redu”, ispričao je pjevač.

Željko ističe kako se posebno osjeća kada posjeti svoj rodni Mostar, gdje ga ništa ne boli. “Valjda sam prvi zrak tamo udahnuo. Volim posjetiti Hercegovinu i obići grobove i prijatelje. Tamo je posebna klima, a ima me po cijelom regionu. Naravno, svi znamo da je poseban osjećaj kada se vratimo kući.”