Home Vijesti Crna hronika Policija o šokantnim detaljima Dankine smrti: Probudila se u autu, jedan od...

Policija o šokantnim detaljima Dankine smrti: Probudila se u autu, jedan od njih ju je zadavio

Načelnik Sektora kriminalističke policije Ninoslav Cmolić ispričao je jezive detalje zločina koji je potresao Srbiju.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Ninoslav Cmolić ispričao je jezive detalje zločina koji je potresao Srbiju. Naime, nakon što su dvojica muškaraca automobilom udarila dvogodišnju Danku Ilić (2), pomislili su da je mrtva te su njezino tijelo stavili u gepek. Ipak, kako tvrdi Cmolić, djevojčica je bila živa, a u jednom trenutku se probudila.

– Prema njihovim izjavama, prestali su mokriti u blizini kuće. Kasnije, kada su nastavili, udarili su Danku, a zatim je stavili u prtljažnik. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila. Ne poklapaju im se priče o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo u vožnji, a suvozač je zadavio Danku, a ne mogu se dogovoriti tko je to davio, a kasnije su je bacili na deponij – kazao je načelnik UKP-a za Informer.

– Dokazi se prikupljaju danonoćno. Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče slažu oko detalja udaraca, ali se razilaze oko samog ubojstva djeteta. Danka je bila u nesvijesti kad su je udarili autom, mislili su da je mrtva, pa su se čudili što se probudila, a jedan ju je udavio, a na kraju su se potukli oko tijela na deponiji – rekao je Cmolić.

(24sata.hr)