Home Vijesti Crna hronika OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI: Udario ih drug, poznavali se odmalena...

OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI: Udario ih drug, poznavali se odmalena (FOTO)

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su nastradala dva mladića, Gornji Milanovac je zavijen u crno. Mladići koji su poginuli na licu mesta, ali i mladić koji ih je udario poznavali su se od malih nogu.

  • Sva trojica su se poznavala. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali Nikola Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, a Radovan B. (23) bio je talentovani fudbaler, pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Do teške tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. (22) udario u njih. On je zadržan jer je vozio neprilagodjenom brzinom.

  • Dečko koji ih je udario je takođe pošten i dobar mladić, njihov drug. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro vam da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku, dodaju građani.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila dvojica mladića dogodila se na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog, oko 1 sat i 40 minuta nakon ponoći.

(Kurir.rs/RINA)