Home Magazin Showbiz OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Zoran na dan sahrane ubijene supruge otkrio šta...

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Zoran na dan sahrane ubijene supruge otkrio šta je Jelena učinila za Indi: Bila je presrećna što je uspjelo

Izjave koje su Zoran Marjanović i Indira Aradinović Indi, koji su sada u emotivnoj vezi, davali nakon što je Jelena Marjanović zverski ubijena tek sad odzvanjaju. Naime, kompozitor, koji je ujedno i osuđen za ubistvo supruge, pa pušten iz zatvora i ponovo mu se sudi za to delo, na dan Jelenine sahrane u intervju za Kurir je pominjao Indi. On je tada ispričao da je njegova pokojna supruga učila njegovu sadašnju devojku da peva.

Sinoć je bila Indi. Došla je da izjavi saučešće i u suzama je počela da priča o Jeleni i o pesmi “Bato, bre”, kako je nastajala. Nju je Jeca bukvalno učila da peva. S njom je sklapala repertoar i sve. Što je Indi rekla: “Nikada ne bih tako pevala da Jece nije bilo.” Jedan momenat ću vam navesti, “Bato, bre” postaje megahit i Indi postaje tražena, uspešna. Verujte mi, nijednog momenta se kod Jece nije videla neka zavist ili zloba. Jelena je bila presrećna što je to uspelo. Kad god je čula tu pesmu, pojačavala ju je i uživala u uspehu Indi – otkrio je 2016. godine Zoran.

Osam godina kasnije naša redakcija je uslikala tekstopisca i Indi na jednom privatnom bazenu kako razmenjuju nežnosti i otkrila da su u vezi. Da je Indi bila bliska s Marjanovićima, bilo je jasno jer je prva došla u kuću kada je nestala Jelena, a i na mrežama se redovno oglašavala povodom tog slučaja, a Jelenu je oslovljavala devojačkim prezimenom. U jednoj objavi tada je napisala:

Jedno samo znam, da smo svi u šoku i potreseni zbog nastradale Jelene Jece Krsmanović. Ali za moje ispade, lapsuse i nepromišljenej reči i postupke ovih dana nisam odgovorna 100 posto. Ne znam šta tačno pričam i duboko uzdišem još uvek. Ne spavam dobro, ne funkcionišem najbolje kao i svako potreseno biće. Mene još sve ovo duboko potresa i dotiče. Ne zamerajte mi, jer nije ni vreme ni mesto za to. Hvala svima na razumevanju – napisala je tada Indi.

Video pogledajte OVDJE.

(Kurir.rs)