Home Vijesti Crna hronika OVO JE ŽENA IZ SRBIJE KOJA JE RANJENA: Ostavila muža i dvoje...

OVO JE ŽENA IZ SRBIJE KOJA JE RANJENA: Ostavila muža i dvoje djece i pobjegla sa njim, on je upucao sa leđa: Bore joj se za život (FOTO)

V.J. (30) iz Velike Drenove povređena je sinoć kada se posvađala sa muškarcem u automobilu, nakon čega je izašla iz vozila i on je ispalio dva metka u nju, a zatim izvršio samoubistvo.

Kako za “Blic” pričaju poznanici povređene žene, ona je rođena i živela je u Velikoj Drenovi kod Trstenika.

Otac joj je Pakistanac, ali koliko znamo ni majka ni otac joj nisu živi. Ima i dve sestre. Muškarac koji je upucao joj je bio emotivni partner. Ranije je živela u selu Ugljarevo, gde je i bila udata – navodi naš sagovornik.
Prema njegovim rečima, V.J. ima dvoje dece, ali ih je ostavila nakon što je otišla sa muškarcem koji je upucao.

Rođena je i živela je sa porodicom u Velikoj Drenovi. Onda se udala u Ugljarevu, takođe selu pored Trstenika. Ostavila je decu i otišla sa tim Makedoncem u Švajcarsku. U Vrnjačkoj Banji je nasledila neku nekretninu od roditelja – navodi on.
Kako je “Blic” pisao, pacijentkinja V.J. (30) dovezena u UC UKC Niš, pola sata posle ponoći, u pratnji ekipe HMP Vranje, a zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem.

Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani.

Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.

Podsetimo, muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova.

Makedonski državljanin ranio je iz vatrenog oružja prvo ženu, a potom pucao u sebe.

On je podlegao povredama, a pucnjavi je prethodila svađa. Motivi pokušaja ubistva i samoubistva nisu poznati.

blic.rs