Home Vijesti Crna hronika Ovdje će biti sahranjen Dalibor Dragijević koji je umro u policiji: Ove...

Ovdje će biti sahranjen Dalibor Dragijević koji je umro u policiji: Ove 3 stvari su veoma čudne

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

Dalibor Dragijević (40), koji je umro od infarkta u policiji nakon što je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u premeštanju tela ubijene Danke Ilić (2), biće sahranjen danas u 14 časova na groblju u selu Zlot.

“Raka se kopa na samom kraju groblja, nije porodična grobnica. Ovde će biti sahranjen Dalibor. Za njega spremamo grob”, kazali su radnici i dodali: “Neće s njim u crkvu, već će direktno iz Niša da dođu ovde”.

Svetlana, Daliborova majka, izjavila je da ni sama ne zna gde će Dalibor biti sahranjen, a na groblju inače nema sahranjenih Dragijevića.

Inače, 3 čudne, nesvakidašnje stvari “prate” ovu sahranu.

Nije bilo Daliborove umrlice, nije bilo bdenja i vrata kuće su sve vreme bila zatvorena.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, kao i njihov otac Radoslav, bio je uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

Kako je navedneo u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana posle nestanka devojčice i početka potrage.

Reporteri Telegrafa javili su juče da je u selu Zlot prilaz groblju bio blokiran od strane policije, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili.

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić ušla je u sedmi dan, a tim povodom se oglasio i državni sekretar MUP-a Željko Brkić i dodao da se obilaze i kopaju sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Intenzivno se pretražuje i rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine.

(Telegraf.rs)