Home Vijesti Regija Ovaj Severinin video je od sinoć pogledan 2,5 milijuna puta: ‘Što me...

Ovaj Severinin video je od sinoć pogledan 2,5 milijuna puta: ‘Što me nije ubilo, neće me ni ubiti’

U komentarima se javilo tisuće ljudi koji su joj poslali poruke ljubavi i podrške.

Severina (51) je proteklog vikenda održala nastup u jednom hotelu na Jahorini. Najemotivniji trenutak večeri podijelila je na svojim društvenim mrežama, a video je u manje od 15 sati od objave prikupio preko 2.500.000 pregleda i 110.000 lajkova.

Pjesma posvećena sinu

– Jer što me nije ubilo, neće me ni ubiti. Na njima kola nek’ se slome – napisala je pjevačica u opisu videozapisa na kojem izvodi ‘Rođeno moje’, pjesmu koju je posvetila sinu.

‘Koliko tuge u njenim očima i srcu, drži se Seve’, ‘Pravda će pobijediti’, ‘Žena hrabrost’, samo su neki od preko 3000 komentara podrške Severini.

‘Mislili su da neću doći…’

Severina je prije samoga nastupa imala govor u kojem je zahvalila svim ženama i muškarcima koji su je podržali.

– Oni su mislili da ja neću doći da ću ja otkazati. Moja obaveza i dužnost je bila pojaviti se ovdje danas. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda sam se ustala i morala obući, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se. Prije svega želim se zahvaliti malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage, kako je predsjednik Vrhovnog suda rekao, velikoj i moćnoj, da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro i svima vama, koji me zasipate neizmjernom ljubavi, osobno zahvaliti – rekla je pjevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

(24sata.hr)