Home Magazin Showbiz Odveli smo Jovanu u pogon njenog dečka i dali joj da mesi:...

Odveli smo Jovanu u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Ona ušetala u miniću, pa otkrila ime za sina

Voditeljka Pinka se šokirala kada smo je doveli prvo u jednu od Draganovih pekara, a potom i u najveći pogon za proizvodnju koji ima.

Jovanu Jeremić ste do sada možda videli u raznim izdanjima, ali u ovom ne. Voditeljku Pinka smo šokirali kada smo je, umesto na praznični intervju na koji je mislila da dolazi, odveli ni manje ni više nego u pekaru, a zatim i u pogon za proizvodnju Dragana Stankovića, njenog novog dečka sa kojim već nekoliko meseci ima strasnu vezu.

Zaljubljena Jovana nije imala predstavu o tome gde se uopšte nalaze Draganove pekare, a da će u pogonu dobiti zadatak da pokaže umeće sa testom i da napravi kiflice i hleb – nije mogla ni da sanja.

Ja da mesim?! Sa ovolikim noktima? – bila je šokirana kada smo je stavili pred svršen čin.

Potom se kao i svaki profesionalac ipak odazvala izazovu i u zlatnom miniću je ušetala u pogon, obukla se tako da ipoštujemo sva pravila koja inače važe za zaposlene, i latila se sita, brašna, oklagije i tepsije.

Urnebesne kadrove – od “upada” u pekaru i šokiranja radnice, do posla u pogonu i otkrivanja imena za dete koje ima želju da rodi Draganu, pogledajte u ekskluzivnom snimku na početku teksta.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!