Home Vijesti Crna hronika OBRT NA SUDU! Čekali smo da kaže GDJE je zakopana djevojčica, a...

OBRT NA SUDU! Čekali smo da kaže GDJE je zakopana djevojčica, a Srđan Janković rekao: NIKAD NISAM VIDIO DANKU ILIĆ – ŠOKANTAN ISKAZ!

Saslušanje Srđana Jankovića, jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), trajalo je tri sata i završilo se oko 13 sati u zgradi Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru. Janković je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret i tvrdio da nije sudjelovao u ubistvu djevojčice. Ova izjava iznenadila je prisutne, posebno s obzirom na ranije priznanje Dejana Dragijevića, drugog osumnjičenog, koji je detaljno opisao zločin, ali nije otkrio lokaciju tijela djevojčice.

Janković je napustio zgradu tužilaštva ne iznoseći dodatne informacije, dok je njegov odvjetnik insistirao na izbjegavanju davanja izjava medijima. Ovo saslušanje dolazi nakon ranijih iskaza roditelja ubijene djevojčice, koji su iskaze dali u prisustvu osumnjičenih.

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju, a osumnjičeni za ovaj zločin su Dejan Dragijević i Srđan Janković, radnici JKP “Vodovod” Bor. Ranije je Dejanov otac, Radoslav Dragijević, uhapšen zbog sumnje da je pomogao sinu u skrivanju tijela djevojčice. Ovaj slučaj je izazvao šok i ogorčenje u zajednici, a istraga i dalje traje u namjeri da se pronađu sve činjenice vezane za nestanak i smrt male Danke Ilić.