Home Magazin Showbiz Nova fotografija zeta Željka Mitrovića zgrozila Srbiju! (Foto)

Nova fotografija zeta Željka Mitrovića zgrozila Srbiju! (Foto)

Nova fotografija zeta Željka i Milice Mitrović, vjerenika njihove starije nasljednice Kristine, Ukrajinca Ilije, postala je viralna na Tviteru – a korisnici ove društvene mreže je opisuju kao “bizarnu”.

Na fotografiji Ilija pozira u vjerovatno užasno skupoj modnoj kombinaciji – inače je najmlađi milijarder na svijetu – ali, korisnici Tvitera pišu, ukus izostaje i sve je veliki kič.

Veliku pažnju privlače i njegove sandalice, ali i prsti na nogama.Neke je ova modna kombinacija podsjetila na pidžamu, a zbog povrnutih, odnosno, podignutih pantalona, izgleda i kao da nosi pelene.

Komentari su razni, a u nastavku teksta prenosimo neke najduhovitije.Biznismen Ilija, koji je prošle godine zaprosio Kristinu, nasljednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se nerijetko može čuti da je on zapravo nasljednik kralja uranijuma. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspješnijih u svijetu kad je u pitanju uranijum.Budući zet Željka Mitrovića, inače, ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gdje i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila, koje mijenja gotovo svakodnevno.

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika.Izvor: Nova.rs