Home Magazin Showbiz NASTAVLJA SE AFERA “DADILJA” Nakon optužbi da je muža varala sa Slobom,...

NASTAVLJA SE AFERA “DADILJA” Nakon optužbi da je muža varala sa Slobom, javila se Jelena: Snežaninoj bajci nedostaju samo patuljci

Supruga Slobodana Radanovića Jelena ponovo je u epicentru dešavanja. O pevačevoj izabranici za Kurir je govorila sadašnja žena njenog bivšeg supruga, pa se oglasila i dadilja, koja je svojevremeno radila kod nje, a čije ime i prezime je poznato redakciji.

Dadilja je za Kurir ispričala da je cela porodica ju je krila da je u navodno bila sa Slobom dok je još bila u braku. Kako je rekla, sedela je na dve stolice, a pre svega kako bi zadržala bivšeg kao zlatnu koku.

Jelena Radanović
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Jelena Radanović, koja je sad u braku sa Slobom s kojim je prošle godine dobila sina, za Kurir je bila veoma duhovita, ali i cinična na celu priču dadilje koja joj je čuvala decu iz prvog braka.

– U Snežaninoj bajci nedostaju samo patuljici. Juče je bila žena, koja se vašoj redakciji predstavila lažnim imenom, danas dadilja, a nadamo se da će se sutra oglasiti princ na belom konju – rekla je Jelena kroz osmeh.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA, ATAIMAGES

Podsetimo, sadašnja supruga Jeleninog bivšeg muža podnela je krivičnu prijavu protiv Radanovićeve, tvrdeći da ju je Jelena udarala i držala za vrat.

(Kurir)