Home Magazin Showbiz “MUŽ MI JE TRAŽIO RAZVOD 7 DANA NAKON OPERACIJE”: Pjevačica se bori...

“MUŽ MI JE TRAŽIO RAZVOD 7 DANA NAKON OPERACIJE”: Pjevačica se bori sa karcinomom, a tokom borbe doživjela još jedan udarac: “Rekao mi je da ima drugu i da se ženi”

Pevačica Harijeta Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, obolela je od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a sada i na pluća.

Početkom 2023. godine, Harijeta je operisala rak dojke, a dok je bila na najvećim mukama, njen muž ju je pozvao i rekao da želi razvod i to sedam dana nakon operacije.

– Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali… Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu – rekla je Harijeta tada za “Blic”, te je dodala:

– Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

Harijeta ističe da je zbog njega zapostavila karijeru, kao i da ju je stalno ponižavao.

– Zapostavila sam pevačku karijeru zbog njega i njegove ljubomore. Nije mi dao da gostujem po emisijama u koje su me zvali, ni da pevam, sve sam ga slušala i evo tri godine ništa nisam radila. Stalno me je ponižavao i govorio da su sve pevačice prostitutke. Kada se oporavim, posvetiću se snimanju pesama – zaključila je pevačica.

Inače, pevačica je 12. januara objavila potresan snimak na Tik Toku, iz bolničkog kreveta, iz bolnice u Smederevu.

Ona je na pomenutoj društvenoj mreži otkrila da se sad bori i sa karcinomom pluća. – Sada opet sve ispočetka, samo nije dojka, nije vrat, već karcinom pluća. Od ponedeljka kreće borba, poželite mi sreću jer će mi trebati – poručila je ona.

blic.rs