Home Magazin Showbiz “MUŠKARČINO SA KOKOŠJIM GRUDIMA, PETLIĆU ZUBATI STOJ MIRNO KAD ME POMENU” JK...

“MUŠKARČINO SA KOKOŠJIM GRUDIMA, PETLIĆU ZUBATI STOJ MIRNO KAD ME POMENU” JK se obratila Vojažu

Jelena Karleuša nedavno je upitana za mišljenje u vezi sa duetom Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža. Pop diva, tom prilikom, nije bila blagonaklona prema novom projektu mladog repera i folk zvezde, a istakla je i da je pesma “nešto najgore ikada snimljeno kod nas”.

Na Jelenine reči Veruović nije ostao imun, pa joj je poručio da nešto što ima tolike preglede, po difoltu, ne može biti loše.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN

– Poštujem mišljenje Jelene Karleuše, ona je, stvarno, ozbiljan biznis mag kod nas, ali ne bih se složio sa njom. Nešto što je najgore ikada snimljeno kod nas ne bi imalo tolike brojeve. Možda bi ona trebalo da pogleda rezultate svog albuma, pa onda da komentariše nešto. Mislim, ja nikada ne bih pljunuo na nečiji rad bez razloga na taj način. Tako cinično i bezobrazno. Bože moj, svako ima svoj način kako komentariše. Ja to poštujem, ali se ne slažem sa njenim mišljenjem – rekao je Mihajlo za K1, a nije prošlo mnogo vremena, pa je brutalan odgovor “male od skandala” ubrzo usledio.

– Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, “muškarčino” sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu – poručila je JK Vojažu.

Vojaž
FOTO: INSTAGRAM

Informer