Home Magazin Showbiz “MOJA DJECA SU PRISTOJNA, NE VOZE FERARIJA, NE ŠMRČU I NISU BAHATI”...

“MOJA DJECA SU PRISTOJNA, NE VOZE FERARIJA, NE ŠMRČU I NISU BAHATI” Dino Merlin progovorio o sinu i kćerki, evo šta je sve rekao

Pjevač Dino Merlin već desetljećima je jedan od najcjenjenijih pjevača s naših prostora, ali rijetko kada otkriva detalje iz privatnog života.

Ono što je poznato jest da Dino ima dvoje djece, kćer Naidu i sina Hazmu, a jednom je napravio izuzetak i pričao o svojim nasljednicima.

Kako je tada rekao, najveća sreća mu je što svoje nasljednike nije odgojio da budu bahati, već da žive zdravim i pristojnim životom.

Važno je ostati čovjek u onim najosnovnijim stvarima. Recimo, ja sam jako sretan zbog mog privatnog dijela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi “lamborghini” ili nekog “ferrarija”, kako su bahati, da šmrču… Moja su djeca pristojna, vrijedna – rekao je Merlin, pa dodao:

Najveća sreća mi je kad dođe neki taksist i kaže: “Znam ja tvoje pjesme i sve, al’ što su ti djeca skromna”. E, to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima – zaključio je pjevač za “HRT”.

Da podsjetimo, Dinov sin Hamza ima 30 godina, a kći Naida je šest godina starija. Posvećena je informatičkim znanostima i ima internacionalnu karijeru. Završila je postdiplomske studije na Oxfordu.

Kurir / Blic /