Home Magazin Zanimljivosti “Moj otac je platio moju svadbu, ali odbila sam ga pustiti da...

“Moj otac je platio moju svadbu, ali odbila sam ga pustiti da prisustvuje mome velikom danu”

Žena je objasnila kako se odlučila na drastične mjere nakon što je otkrila da ju je otac godinama lagao.

Žena koja je oduvijek bila bliska sa svojim ocem, podijelila je trenutak kada je otkrila da je laže još od djetinjstva.

U postu na Redditovom forumu “Am I The A hole”, neimenovana žena objasnila je kako je ostala s ocem prije vjenčanja kada je otkrila pravi razlog zašto su se roditelji rastali.

Tvrdila je da je slušala oca i očuha kako razgovaraju o tome kako je njihova veza započela kao afera, dok je on još bio s njegovom prvom ženom – njenom mamom.

Užasnuta onim što je čula, zabranila je ocu da prisustvuje njenom vjenčanju – unatoč činjenici da je on to platio.

Ona je ljudima iz Reddita rekla da mu je vratila novac koji je potrošila za vjenčanje i pitala je nije li u krivu što više ne želi ništa s njim.

Napisala je: “Neposredno prije mog vjenčanja, boravila sam kod oca. Jedne noći čula sam oca i maćehu kako se sjećaju kako su se upoznali. Sad su nam uvijek govorili da su se sreli šest mjeseci nakon razvoda u knjižnici. Ispada da , lagali su.

“Pričali su o tome kako moj otac nije mogao skinuti pogled s nje u trenutku kad je ušla u njegov ured i kako ju je želio od tog trenutka dalje i kako mu nije stalo da kod kuće ima trudnicu.

“Očigledno njihov prvi poljubac bio je nekoliko dana nakon što sam se rodila, a prvi put kad su se se*sali bilo je na treću godišnjicu mojih roditelja. Tada sam imala samo nekoliko mjeseci. Pričali su o tome koliko im je teško bilo da nastave svoju vezu nakon što su ušli u vezu kad sam imala pet godina. Ovo je za mene izuzetno izbacilo iz takta jer su se moji roditelji razveli kad sam imala 10 godina. Također su se šalili s kilažom moje majke.

“To je značilo da su imali aferu dok je još brak trajao.”

Nastavila je: “Moja mama je oduvijek znala i nikad mi nije rekla. Prekinula sam plačući te večeri i osjećala sam se stvarno krivim zbog načina na koji sam postupila prema mami u odrastanju. Nisam imala pojma da je toliko toga prošla.

“Sljedećeg jutra spakirala sam svoj novac i prenijela iznos koji je potrošio za moje vjenčanje. Nisam htjela svoj novac. Rekla sam mu da sam čula sve i zamolila sam ga da ostane podalje od moga vjenčanja.

“Napustila sam svoju kuću i odvezala se do mamine kuće. Zagrlila sam se jako i obje smo plakale.”

Dodala je: “Čula sam da je moj otac danas na antidepresivima. Moja baka me krivi za njegovu depresiju. Jesam li pretjerala? Još uvijek ne želim ništa s njim. Obitelj mog oca misli da sam i okrutna prema njemu. ”

Više od 1000 ljudi odgovorilo je na njen post, dijeleći svoja razmišljanja o teškoj situaciji.

Jedna osoba je odgovorila: “Dakle, vaši pogledi o tome tko je vaš otac iznenada su se promijenili preko noći, a otkrilo se da je vaš otac ad ** k koji je mentalno zabrljao vašu mamu? Da, ne, mislim da ne pretjerujete. Za mnoge ljude te su akcije neoprostive. Osobito nisi ** jer si vratila novac.”

Netko je drugi rekao: “Trgao sam se čitajući vaš post i toliko se suosjećam prema vama i vašoj majci. Iznenadili ste otkrivanjem ove izdaje s dostojanstvom i poštovanjem prema sebi i mami.”

Treći je istaknuo: “Nije se ni kajao što je napravio aferu, Podržavao ismijavanje o težini majke itd. … ako se istinski postane grozan i zgrožen sobom, to bi bila drugačija priča. Ali to je grubo.”