Home Magazin Showbiz Melina Džinović nekad je imala nevjerovatnih 110 kg, a evo na kakav...

Melina Džinović nekad je imala nevjerovatnih 110 kg, a evo na kakav čudan način je došla do savršene figure

Vijest da se Haris i Melina Džinović razvode poslije 22 godine ljubavi i 10 godina braka mnoge je šokirala, a oni za medije nisu željeli da detaljišu o razlozima rastanka.Mnogi pripadnici muške populacije bili su ljubomorni na Harisa zbog toga što mu je supruga jedna od najljepših dama u državi, a malo ko zna da je izgled Meline Džinović u prošlosti bio znatno drugačiji.

Njihova ljubavna priča započela je kada je modna kreatorka imala svega 21 godinu i bila je studentkinja koja se borila sa viškom kilograma, piše Gloria.rs.

Dok je čekala tadašnjeg dečka, pojavio se pjevač koji ju je odmah osvojio i od tada su njih dvoje počeli konstantno da se čuju.

Ona je tada čak i prihvatila njegov poziv da na tri dana ode sa njim u Pariz, u kom su se zadržali malo duže od planiranog.

Izgled Meline Džinović danas je savršen, a ranije? 

Tokom blagoslovljenog stanja Harisova, uskoro bivša, supruga ugojila se čak 45 kilograma došavši do 110 kilograma.

Kako su dvije trudnoće bile jedna za drugom, nije bilo prilike da smrša.

Ipak, nakon što je rodila mlađeg sina Kana, više od godinu dana posvetila je mršanju te je izgled Meline Džinović potpuno transformisan.

Pomogao joj je samo jedan trik.

– Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome.

Znam da nije dobar primjer, ali ja živim na tri kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu – rekla je jednom prilikom.

Danas modna kreatorka sa pravom slovi za jednu od najljepših i najzgodnijih dama sa naše javne scene, a njena priča o mršanju i borbi sa viškom kilograma treba da bude inspiracija svakoj dami.

(DEPO PORTAL/jk)