Home Sport Košarka Krah braka zbog 70.000 eura: Zna se šta je Jelisaveta kupila bez...

Krah braka zbog 70.000 eura: Zna se šta je Jelisaveta kupila bez Teodosićevog znanja

U javnosti se jučer pojavila informacija da se srbijanski košarkaš Miloš Teodosić razvodi od svoje supruge Jelisavete Orašanin, a mediji iz komšiluka tvrde da je do svega došlo zbog sata koji košta čak 70.000 eura.

Jučer je u regionu odjeknula vijest da se iskusni košarkaš Crvene zvezde razvodi, te da je brak s poznatom srbijanskom glumicom u potpunosti krahirao.

Teodosić i njegova supruga Jelisaveta već neko vrijeme ne žive zajedno iako su se nedavno pojavili u Beogradu na jednoj zabavi, ali samo nekoliko dana kasnije objavljeno je da se razvode.

Špekulisalo se jučer da je nevjera glavni razlog kraha braka između košarkaša i glumice, ali mediji iz Srbije sada navode da to nije tačno i da se navodno zna razlog njihovog razvoda.

Tamošnji mediji pišu da Teodosić više nije mogao tolerisati stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te da su imali žestoku svađu nedavno nakon čega više povratka nema.

Navodno, kap koja je prelila čašu je to što je srbijanska glumica kupila sat od čak 70.000 eura bez znanja i dozvole svog supruga što je Teodosića očito izbacilo iz takta.

Jelisaveta se novim satom pohvalila na Instagramu i to joj se obilo o glavu. Riječ je o satu “Audemar Piguet Royal Oak” ružičasto zlato koji košta čak 70.000 eura, te ima 40 brilijanata, te ukupnu težinu 0.71 karat.

 Sat marke “Audemar Piguet Royal Oak” koji se sada nalazi u kolekciji poznate glumice Jelisavete Orašanin

Riječ je o kolekcionarskom primjerku čija vrijednost raste, a Jelisaveta je poznata kao ljubiteljka skupih satova i nakita.

“Miloš nije imao pojma da Jelisaveta hoće da sebi kupi ovaj sat. Iako i on obožava satove i ima impozantnu kolekciju, kad je video ovaj model na njenoj ruci, samo što nije pao u nesvest. Šokirao se što mu ništa nije rekla o tome, što je to uradila tajno, na svoju ruku”, za Kurir je navodno izjavio jedan od izvora.

Teodosiću je itekako zasmetalo što mu supruga nije rekla da namjerava toliko novca potrošiti na sat zbog čega su se posvađali, te na kraju odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Također, nije tajna ni da su Teodosiću smetali učestali noćni izlasci njegove supruge u posljednje vrijeme zbog čega su se pojavljivali razni natpisi u medijima oko toga da je ona navodno nevjerna.

Navodi se da košarkaši Zvezde i poznata glumica već tri mjeseca ne žive zajedno, te da je Teodosić bio taj koji je podnio zahtjev za razvod.

Teodosić i Jelisaveta zajedno su bili sedam godina, te imaju dvoje djece.

(sportsport.ba)