Home Magazin Showbiz Komični trenutak na koncertu Marije Šerifović: Hrvatskog pjevača uhvatila za zadnjicu

Komični trenutak na koncertu Marije Šerifović: Hrvatskog pjevača uhvatila za zadnjicu

Marija Šerifović za 8. mart nastupala je u zagrebačkoj Areni, a jedan detalj s koncerta privukao je pažnju na mrežama.

Naime, na TikToku je jedan od posjetilaca podijelio snimak komičnog trenutka kad je Šerifović uhvatila hrvatskog pjevača Matiju Cveka za zadnjicu.

Dok su Cvek i Šerifović pjevali zajedničku pjesmu s njenog posljednjeg albuma koja nosi naziv “Pola Sunca”, srbijanska pjevačica iskoristila je trenutak te je dvaput štipnula kolegu.

“Ovaj momak vam je super. Ako se pita srednjovječnu ženu od 39 godina, među top tri muška vokala u državi. Ja rijetko snimam duete pošto nemam s kime, ali sam njega primijetila još prije dvije godine”, kazala je pjevačica na koncertu.

Cvek se nije dao zbuniti, a Marija je prasnula u smijeh nakon što ju je pogledao tokom izvođenja njegovog dijela teksta.

Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb, a svoj nastup je nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom “Dolazi ljubav”, koji je izdala prošle godine.

Marijina regionalna turneja obuhvata i Bosnu i Hercegovinu, a prvi koncert u našoj zemlji će biti održan 20. aprila ove godine u dvorani Mejdan u Tuzli.

@iggyigi #😱 #fyp #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viraltiktok #fypシ゚viral #fy #macedonia #balkan ♬ original sound – iggyigi

(klix.ba)