Home Vijesti Crna hronika Jedan priznao ubojstvo, drugi nije. Uhićeni brat i otac jednog od osumnjičenih

Jedan priznao ubojstvo, drugi nije. Uhićeni brat i otac jednog od osumnjičenih

OSUMNJIČENIMA za ubojstvo Danke Ilić (2) nakon saslušanja određen je pritvor

Ključne informacije:

  • Uhićeni su brat i otac jednog od osumnjičenih
  • “D.D. u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela, dok se J.S. branio šutnjom”, priopćilo je tužiteljstvo
  • Potraga za tijelom se nastavlja

Otac osumnjičenog: Policija mi je uništila salatu, razbacali gnojivo. Je li to tužno?

DUŠAN Janković, otac Srđana Jankovića, jednog od osumnjičenih za ubojstvo djevojčice Danke Ilić (2), u razgovoru s reporterom Blica stao je u obranu sina, rekavši da njegova krivnja još nije dokazana.

Dušan je najavio i da će tužiti policiju ako se dokaže da njegov sin Srđan nije kriv. “Možete ići odakle ste došli. To još nije riješeno ništa, a vi već od jučer jurite i pišete svašta u novinama. Lažete tamo. Sve ste dali što nije ni na pomolu, a kamo li da je istina. Odakle znaš ti da je on to učinio?” rekao je Dušan Janković u razgovoru s reporterom “Blica”.

“Ništa nije gotovo”

Na konstataciju novinara da je policija objavila da je njegov sin osumnjičen za zločin, Dušan je nastavio u istom tonu.

“Policija može lagati kako hoće. Tako i meni kažu, a on nije tako nešto učinio. Čekajmo da se dokaže na sudu. Oni još nisu pronašli djevojčicu, a pričaju da je sve gotovo. Nije gotovo, tek treba utvrditi. Nemoj unaprijed tvrditi nešto”, rekao je Dušan.

Bio je vidno ljut i nezadovoljan time što je policija, u potrazi za tijelom djevojčice, iskopala njegov vrt s posađenom zelenom salatom.

Žali zbog zelene salate

“Sve su uništili i razbacali stajsko gnojivo. Uništili su mi svu zelenu salatu, imat ćemo peripetije. Sve su mi uništili. Pogledajte što su napravili s ovom salatom. Zar to nije žalosno?” rekao je Dušan.

“Ako nije kriv, tužit će policiju”

Rekao je i da s sinom nakon uhićenja nije imao prilike razgovarati ni pet minuta. “Neću ništa reći dok ne vidim kako će ga suditi. Ako je kriv, kriv je; ako nije, tužit ćemo policiju što su ga maltretirali” rekao je Dušan u razgovoru s reporterom “Blica”.

(index.hr)