Home Magazin Showbiz JAHTE, AVIONI, KAMIONI… ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Ko su djeca Dragana Stojkovića...

JAHTE, AVIONI, KAMIONI… ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Ko su djeca Dragana Stojkovića Piksija?

Legenda fudbala Dragan Stojković Piksi dobro je poznat javnosti, a da li znate ko su njegovi naslednici poznati po “raskalašnom” načinu života?

Dragan Stojković Piksi
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Dragan Stojković Piksi nekadašnja fudbalska zvezda i trenutni selektor srpske fudbalske reprezentacije nije samo poznat po svojim sportskim dostignućima već i po bogatom porodičnom životu koji odiše ljubavlju, ali i glamurom.

Piksi je u srećnom braku sa svojom suprugom Snežanom koju često ističe kao stub porodice.

Dragan Stojković, Snežana Stojković
FOTO: STARSPORT

Troje dece – Anja, Andrea i Marko – kruna su njihove dugogodišnje ljubavi. O svojoj porodici Piksi govori sa ponosom, a neretko ističe kako je za vaspitanje naslednika zaslužna upravo njegova supruga.

Legendarni fudbaler i njegova lepša polovina pre tri godine proslavili su 30 godina skladnog braka, a svaki put kada jedno o drugome javno progovore – imaju samo reči hvale.

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: “Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam”. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je gospođa Stojković jednom prilikom za Story.

Dragan Stojković Piksi, Piksi, Snežana Stojković
FOTO: STARSPORT©

Plod njihove velike ljubavi jesu dve ćerke i sin, koji svojim glamuroznim stilom života ne prestaju da intrigiraju javnost.

Od Piksijevih troje naslednika lepa brineta Anja Valente najviše se eksponira i svoj privatni život ne skriva od radoznalih pogleda.

Anja Valente
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Lepa Anja vodi život na visokoj nozi, a neretko putem društvenih mreža deli detalje koji se tiču ekskluzivnih događaja kojima često prisustvuje, ali i delove svog luksuznog garderobera.

Tamnokosa naslednica selektora srpske reprezentacije udata je za francuskog automobilistu Igoa Valentea, a 2018. godine srećni par upriličio je venčanje za pamćenje u Anjinom rodnom Beogradu.

Anja Valente
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Velelepno slavlje organizovano u jednom prestižnom restoranu na Kalemegdanu vrvelo je od poznatih zvanica, atmosfera je bila sjajna i sve je prštalo od luksuza.

Venčanje je bilo toliko spektakularno, da je čak i čuveni časopis Vogue pisao o njemu. Poznata Beograđanka i uspešni Francuz trenutno žive u Londonu i imaju četvoro dece – tri devojčice i jednog dečaka – sa kojima slavni deka i baka neretko provode vreme.

Snežana Stojković, Marko Stojković, Piksi
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Osim fizičke sličnosti, Marko Stojković sa svojom lepom sestrom Anjom deli i sklonosti ka ekstravagantnom načinu života i to ne krije, a svoje slobodno vreme voli da provodi u društvu porodice.

Diplomirao je menadžment na prestižnom londonskom fakultetu i svoj život vodi na relaciji između Amerike i Britanije. On je strastveni putnik i ljubitelj luksuznih automobila i vina, što rado deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Gde god na kugli zemaljskoj bio, Piksijev naslednik svoje vreme provodi isključivo na ekskluzivnim mestima i u visokom društvu.

Veliku ljubav gaji prema životinjama, a javnost je potpuno zaintrigirao podelivši sliku sa – ni manje ni više nego bebom belog tigra, za koju su se mnogi zapitali da li je kućni ljubimac ekstravagantnog Marka.

Dve Piksijeve ćerke, Anja i Andrea, imaju potpuno različite pristupe javnom životu. Dok je Anja česta tema domaćih medija, starija Andrea brižljivo čuva svoj privatni život od javnosti.

O njenom životu malo se zna, osim da je ostvarena kao majka i da uživa u ljubavi sa svojim suprugom Meteom.

Najviše njenih fotografija možemo pronaći u porodičnim albumima njene sestre i brata, a svi koji su imali prilike da vide kako izgleda složni su u jednom; plavokosa Andrea slika je i prilika svoje majke Snežane.

Andrea Stojković
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Porodični život Piksijeve porodice ispunjen je radom, ljubavlju i avanturama, dok njihov stil života na visokoj nozi privlači pažnju kako lokalnih tako i svetskih medija.

Njihova priča primer je kako harmonija porodičnog života može ići ruku pod ruku sa uspesima u karijeri, stvarajući jedinstven i inspirativan životni put.

Kurir.rs/Glossy