Home Vijesti Crna hronika Ispred noćnog kluba u Splitu stradali stranci. Najteže ozlijeđeni mladić i djevojka

Ispred noćnog kluba u Splitu stradali stranci. Najteže ozlijeđeni mladić i djevojka

24 OSOBE zaprimljene su na Objedinjeni hitni bolnički prijam KBC-a Split nakon što se malo iza ponoći rasprsnulo staklo na izlogu robne kuće.

Stradali su mladi stranci koji su čekali u redu kako bi ušli u obližnji noćni klub Central. Radi se o državljanima Švedske i Njemačke od 2004. do 2008. godišta. Svi imaju ubodne i rezne rane.

Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom liječenju, dok su ostali nakon medicinske obrade otpušteni. 20-godišnji mladić je na Klinici za kirurgiju, a 16-godišnja djevojka na Klinici za dječju kirurgiju. Oboje su izvan životne opasnosti.

Policija: Do puknuća došlo uslijed naguravanja

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske naveli su kako prijavu o događaju zaprimili oko 0:15 sati. Na mjesto događaja su izašle sve žurne službe. Central se ubrzo nakon nesreće zatvorio, a mjesto nesreće i ulaz u noćni klub su ograđeni policijskim trakama.

Dalmacija danas piše kako su staklo uklanjali vatrogasci DVD-a Split koji su na lokaciju stigli jednim vozilom i tri vatrogasca. Najnovije fotografije pokazuju kako je većina krhotina pokupljena, a isprana je i krv s pločnika.

Policija je provela očevid. Prema dosad utvrđenim činjenicama, došlo je do puknuća staklene stijene uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.

“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila hitne pomoći i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, kazali su iz noćnog kluba za Dalmatinski portal.

(index.hr)