Home Magazin Showbiz ISPLIVALA SLIKA MELINE DŽINOVIĆ IZ MLADOSTI: Sitne korekcije napravile lepoticu – “Ušla...

ISPLIVALA SLIKA MELINE DŽINOVIĆ IZ MLADOSTI: Sitne korekcije napravile lepoticu – “Ušla je u brak kao bumbar od 80kg”

Razvod Harisa Džinovića i Meline i dalje privlači pažnju medija, a dodatnu buru na društvenim mrežama podižu i slike njihove ćerke Đine.

Premda je izuzetno mlada, ona se odlučila za brojne estetske korekcije pa mnogi u komentarima pitaju kako su to roditelji dozvolili.

Poznato je da je Haris više puta izrazio negodovanje zbog njenih slika na Instagramu, ali čini se da Melina nema baš ništa protiv njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Često se u javnosti postavlja pitanje šta je ona sve korigovala na sebi, a slika iz mladosti pokazuje da su mnoge crte lica i danas očuvane. Međutim, čak i sitne korekcije mogu mnogo da doprinesu svežini ženskog lica.

melina dzinovic haris dzinovic.jpg
Instagram / djinadzinovic 

“Ona je ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma”, pričao je pevač svojevremeno, “a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško”, govorio je Haris, zahvalan ženi što mu je rodila dvoje predivne dece.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte više Melininih slika, a pročitajte i kako se doterala za prvi izlazak nakon vesti da se razvodi od Harisa.

Sve fotke pogledajte ovdje!