Home Magazin Showbiz ISCURILA PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! On ušao u vodu, a...

ISCURILA PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! On ušao u vodu, a ona podigla noge na njegovo telo… Pogledajte samo OVU POZU

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju. Vest o njihovoj vezi iznenadila je mnoge, a pevačica je sad prvi put na društvenim mrežama podelila kako uživa sa njim.

Brojanica i njena noga na njegovim grudima bili su u prvom planu, dok je Indi pokazala i jednu fotografiju na kojoj drži čašu u ruci.

Zoran je pre par dana rekao da mu je Indi “prirasla srcu” i da je “ponosan na nju”, dok ona navodi da je njega “lako voleti”.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović
FOTO: PRINTSCREEN

Iako je vest o njihovoj vezi mnoge iznenadila, njihovo poznanstvo staro je godinama, a čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Majka pevačice besna zbog ćerkine veze sa Marjanovićem

Inače, kako se saznaje od izvora bliskom pevačici, Indina majka, Florija Aradinović, nikako ne podržava vezu sa Zoranom.

– Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom – rekao je izvor blizak porodici Aradinović za medije i nastavio:

Indi Aradinović, Zoran Marjanović, Florija Aradinović
FOTO: TAMARA TRAJKOVIĆ, ZORANA JEVTIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi predložena je bila za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, o kojem godinama bruji javnost.

Blic