Home Magazin Showbiz Hit izjava Nade Topčagić o Piksiju i fudbalerima, pomenula i Milicu: “To...

Hit izjava Nade Topčagić o Piksiju i fudbalerima, pomenula i Milicu: “To su djeca, to rade neprofesionalci”

Pevačica Nada Topčagić nastupila je juče na veliki praznik, 28. juna, na Vidovdanskom saboru, a pre samog nastupa vrlo rapoložena ćaskala je sa medijima o aktuelnim temama, ali i svojoj karijeri.

Ona je na početku otkrila da mnogo ulaže u svoju karijeru, za razliku od mnogih svojih koleginica, koje, kako kaže, “izgledaju kao da su pošle na pijacu”.

– Mnogo ulažem, mnogo ulažem. Ne ulažem u sebe, ja volim da budem posebna, najlakše je krenuti kao na pijacu u jagode, da kupiš krompira, paradajza… Uvek sam volela da izgledam, ali uvek sam se borila… – rekla je ona i pomenula uspeh pesme “Jutro je”:

– Modna pista Italija, pa to samo sam ja doživela, to niko nije doživeo na sceni, moja pesma “Jutro je”, da je prošla ceo svet, da je ušla u anale… Ušla je u San Remo, Ibrahimović i sve to, to niko nije doživeo. Koliko sam sklanjana sa ove scene, stalno sam bila sklanjana, ali ima neke više sile – izjavila je ona.

Pomenula je i bivšeg selktora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija i neuspeh fudbalera na Evropksom prvenstvu koji je, kako kaže, mnogo teško podnela.

– Sve ću dokazati, ko je moja familija, ko je moja porodica. Ko se mučio, ko se nije mučio… Znaš šta me boli, boli me što napadaju selektora Pikija, i uopšte našu reprezentaciju, ja to toliko pratim. Ludilo, oni su sve dali od sebe, ali kad nešto neće, onda neće. Ja sam Piksija preživljavala opasno, dok je bio tamo, preživljavala fudbale, ali neće, nije nam se dalo. Toliko me to bololeo, ali dobro, proćiće sve – rekla je Nada.

Prokomentarisala je i izvođenje pesme “Jutro je”, mlađe koleginice Milice Pavlović na solističkom koncertu u Zagrebu.

– Nemojte, pa videla sam sve. Nema veze to su deca, ja opet kažem, ljudi svi imamo mesta tu, Nada Topčagić je Nada Topčagić je 50 godina na sceni. Nisam mnogo nešto reagovala, nisam iskreno. Pa dobro, ja sma se sad preznojila…. Bravo, publika nju voli i to ja ona – rekla je, a na pitanje da li će Milcii dati dozvolu da obradi pesmu Jutro je, u koliko to bude tražila od nje, ona kaže:

Nada TopčagićFoto: TelegrafTV

Pa neka, pa neka, al znaju da je Nada Topčagić – Nada Topčagić i to niko na ovim prostorima nije doživeo i neće se nikad ponoviti.

Pred sam nastup je doživela i mali peh, kada joj je dugogodišnji saradnik otkazao dolazak na svirku.

– Imala sam problem koji nisam doživela 50 godina, neću ni pomenuti čoveka koji me prati toliko. On mi otkazuje, kaže mi: “Ja ne mogu da idem danas s tobom”. Kad sam to videla, ja sam preživela šok. Ja sam 50 godina na sceni i to nikada nisam doživela, to rade neprofesionalci.

Takođe, pevačica otkriva da su joj se svojevremeno udvarali mnogo pevači.

– Pola estrade, neću sada da otkrivam baš sva imena, ali eto mogu priznati da je i Bora Drljača jedan od njih – iznenadila je Pevačica.

(Telegraf.rs)