Home Magazin Showbiz (FOTO) SRPSKA VODITELJKA NA JAHTI SA BOGATIM BIZNISMENOM (63) Ona mu je...

(FOTO) SRPSKA VODITELJKA NA JAHTI SA BOGATIM BIZNISMENOM (63) Ona mu je treća žena, pokazali luksuz u kom uživaju: Drži ruku na njenoj nozi, oko njih pravi raj

Branka Grujić je bila jedna od najpoznatijih voditeljki, a povukla se iz javnosti nakon udaje za biznismena Branislava Grujića i posvetila porodičnom životu.

Branka i njen suprug su otišli na letovanje, odakle su se i oglasili. Naime, Branka i Branislav su uživali na jahti, pozirali su nasmejani, a on je sve vreme držao ruku na njenom kolenu.

Voditeljka je na sebi imala belu haljinu za plažu, dok je Branislav pozirao u crnoj majici i šortsu, a oko njih je bila prava idila.

Venčali se 2014. godine
Podsetimo, Branka se 2014. godine u Italiji udala za bogatog biznismena, kom je ovo treći brak, dok je Branka u četrdesetim prvi put izgovorila sudbonosno ”da”.

Bivša voditeljka iz vanbračne zajednice sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku, dok Branislav takođe iz prethodnog braka ima sina.

Grujić je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje žirom Evrope, a između ostalog je vlasnik još pet preduzeća. Branka, inače, na društvenim mrežama neretko deli detalje luksuznog života koji živi.

Inače, Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine, godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Intimno venčanje održano je 2014. u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica.

“Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom”, ispričao je tada izvor za “Alo”.

blic.rs