Home Vijesti Crna hronika Dvojica mladića i boksač pretukli muškarca u Šibeniku. Umro je

Dvojica mladića i boksač pretukli muškarca u Šibeniku. Umro je

ŠIBENSKA policija izvijestila je kako su zbog ubojstva 54-godišnjaka uhićena trojica mladića stara 25, 26 i 27 godina.

“U Službi kriminalističke policije je provedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 27-godišnjakom osumnjičenima za kazneno djelo ubojstva na štetu 54-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni dana 23. ožujka oko 20:46 u Šibeniku, u ugostiteljskom objektu, nakon kraćeg verbalno sukoba tjelesno napali oštećenog na način da su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela i glave.

Dana 25. ožujka, zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda 54-godišnjak je preminuo u Općoj bolnici u Šibeniku”, priopćili su iz policije.

Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Trojica osumnjičenih sama su se u pratnji svojih odvjetnika 24. ožujka javila u policijsku postaju.

Jedan od uhićenih je boksač

Kako piše Šibenski portal, trojica uhićenih su Ante L. (25), Antonio G. (26) i  Andrija P. (27) zvan “Stina junior”, donedavno profesionalni boksač u poluteškoj kategoriji. Upravo on je čovjeka nekoliko puta udario šakom u glavu, dodaju i opisuju što se dogodilo: “Prije izbijanja sukoba normalno su sjedili za stolom i pili. U jednom trenutku dolazi do naguravanja, sva četvorica izlaze van lokala te 54-godišnjak tada dobiva nekoliko udaraca u glavu, pada na pod, a onda ga još cipelare. Nedugo zatim, uspijeva se pridići, ući natrag u kafić, da bi za njim ušli ostali te ga boksač udara još nekoliko puta u glavu. Žrtva pada na pod i više ne ustaje.”

(index.hr)