Home Vijesti Crna hronika Dramatična objava popularnih blogera: “Sedmorica su me silovala”

Dramatična objava popularnih blogera: “Sedmorica su me silovala”

Popularni španjolski travel blogeri Fernanda i Vincente putovali su motociklom u Nepal i o svojim avanturama redovno izvještavali na društvenim mrežama. Horor se dogodio kad su digli šator na osamljenom mjestu u okrugu Dumka u u indijskoj državi Jharkhand.

U noći s 1. na 2. mart u njihov je šator uletjela skupina mladića, Vincenta su napali, istukli i prijetili mu nožem, dok su Fernandu naizmjence silovali.

“Fizički su je napali, držali, tukli i silovali”, stoji u prijavi lokalnoj policiji, koja je na mjesto događaja stigla u ranim jutarnjim satima te uhapsila tri osobe. Sumnja se da je bilo sedam do osam mladih muškaraca. Žena je nakon napada primljena u Saraiyahat Community Health Center radi liječenja”, prenosi Euronoews.

“Ovo je incident vrijedan osude i policija poduzima odgovarajuće mjere. Krivci neće biti pošteđeni”, rekao je Mithilesh Kumar Thakur, regionalni ministar države Jhajhand.

Suznih očiju, natečenog lica punog modrica, par je ispričao mučan događaj.

“Savladali su nas, stavili mi nož pod vrat i rekli da će me ubiti”, rekao je Vincente.

“Fernanda je silovana. Njih sedmorica, ku***ni sinovi…”.

Fernandino lice također je puno modrica, čeljust je otečena i crvena od udaraca te je jedva govorila.

“U bolnici smo u Indiji s policijom. Dali su nam da ovdje spavamo”, rekla je slomljena Fernanda, koju su primili u Saraiyahat Community Health Center.

“Dogodilo nam se nešto što nikome ne bismo poželjeli. Sedmorica muškaraca me silovala, tukli su nas, opljačkali, silovali večeras u Indiji. U bolnici smo s policijom”, snimila je Fernanda potresnu poruku.

Vincente i Fernanda vode putnički bog Vuelta Al Mundo En Moto, posjetili su više od 60 zemalja i motociklima prešli više od 170.000 kilometara, a na društvenim mrežama prati ih više od 120.000 ljudi.

U pritvoru su trojica od sedam muškaraca.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

N1