Home Magazin Showbiz DRAGANI JE TAD STIGLA PORUKA DA SE TONI TAJNO VIĐA SA POZNATOM...

DRAGANI JE TAD STIGLA PORUKA DA SE TONI TAJNO VIĐA SA POZNATOM SRPKINJOM: Ovo je POZADINA SVEGA, umiješana je ONA

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, gostujući u jednoj emisiji potpuno je ogolila dušu.

Pored ljubavnog života, Sandra je pričala i o porodici, Miletu Kitiću, kod kog je radila kao igračica, ali i o saradnji sa Draganom Mirković.

Sandra je otkrila i da je na samom početku karijere sav novac ulagala u marketing, te da joj je u tome mnogo pomogla starija kolegenica.

Dragana joj je bila vetar u leđa na samom početku
Dragana joj je bila vetar u leđa na samom početkufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra i njen bivši dečko i menadžer, Aleksandar Moskovljević Mikiša, plaćali su Toniju Bijeliću i Dragani Mirković kako bi je oni reklamirali kod njih na televiziji.

Kako je i sama Afrika istakla, ona je njima jako zahvalna, pogotovu Dragani koja joj je bila vetar u leđa na samom početku. Međutim, desila se situacija kada je malo falilo da se Sandrin odnos sa Mirkovićkom naruši.

Pevačicina kolegenica je došla na ideju da pošalje mejl Dragani Mirković, u kom je navela da je njen suprug vara sa Sandrom.

Poslat je šok mejl
Poslat je šok mejlfoto: Antonio Ahel/ATAImages

– Dragana i ja smo bile u divnom odnosu. Tada nisi imao ni gde da se reklamiraš. Na početku karijere mene niko nije zvao, a jedino je ona bila tu. Dobrih pet-šest godina sam ja njoj mesečno odnosila baš dosta para. Svakog meseca, sve što sam zaradila sam davala njoj. Ostavljala sam koliko nam treba za kiriju i za troškove, a sve ostalo smo davali za reklamu, pesme i spotove. Dragana i ja smo u divnim odnosima, poštujem i nju i njenu sestru – rekla je Sandra, pa dodala:

– Tada sam mnogo radila i počela sam da smetam nekim kolegama koji su tada bili dugo na estradi. Govorili su: “Šta ova hoće? Do juče je igrala sa Miletom Kitićem, a sada košta ovoliko”. Bilo je svakakvih komentara. To je otišlo toliko daleko da je u jednom momentu Dragani stigla poruka na mejl da se ja tajno viđam sa njenim Tonijem. Ja kod njih nisam provodila neko vreme u kući, ali kada sam im nosila novac na televiziju, sedela sam sa njima i pila kafu. Imali smo divan odnos – prisetila se pevačica.

Dragana i ona su bile u divnom odnosu
Dragana i ona su bile u divnom odnosufoto: M.M./ATAImages

– Kada je stigao taj mejl, verujemo jedni drugima, ali kako je prošlo mesec-dva dana, više mi niko ništa nije verovao. Ne saznaje se odakle to ide. Ne sumnjaju da ja stvarno imam nešto sa tim čovekom, nego postajem sumnjiva da hoću neki vid reklame. Postajem sumnjiva da ja hoću preko njih da se reklamiram. Izgleda kao da koristim. Jeste da ja plaćam tu reklamu, ali oni su bili tu za mene. Niko me nije hteo ni za pare, da ja platim da se negde pojavim. Jedina je ona tu za mene na početku i divna je bila prema meni i ispada da ja koristim to. Već postaje problem, a ja ne znam ko je poslao mejl – rekla je Afrika, a onda je otkrila kako je saznala ko joj smešta ovu aferu:

– Sva sreća, posle nekih mesec-dva dana saznamo ko je. Mikiša i ja kod kuće komentarišemo da vidimo da nam neko podmeće i da hoće da nas skloni i sa te jedne televizije koju imamo. Samo se tu reklamiramo. Lude jer vide pet spiskova gde sve nastupam. Naravno da im smetam. Gazde klubova kada vide gde sve nastupam, ja punim klubove… Smetam svima i gledaju kako da se ja maknem. Sva sreća, u jednom momentu neki novinar koji je bio dobar sa Draganom saznaje da je mejl od jedne moje koleginice. On je Dragani pokazao da je sa tog mejla pre ne znam koliko godina pevačica odgovarala na njegova pitanja. Ta osoba koja je htela meni da podmetne nogu, ona je zaboravila da je koristila taj mejl. Dragana saznaje ko je to i shvata da ja nemam apsolutno nikakve veze sa tim. To pamtim kao nešto najgore i najružnije – rekla je Sandra.

(Espreso/ Informer/Prenela:M.S.)