Home Magazin Muzika Dragana Mirković za 24sata o razvodu: ‘Teško mi je, kao i 90-ih....

Dragana Mirković za 24sata o razvodu: ‘Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve’

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak…

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković(56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Trudila se ostati čvrsta i dostojanstvena kakva je bila tijekom cijelog našeg gostovanja u dvorcu, no na trenutak su je svladale emocije.

Koliko god se kroz život uspjela izboriti s teškim situacijama, činjenica da se sa svojom ljubavi i ocem svoje djece razilazi vidno joj teško pada.

– Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-e. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže tad sam i najjača – rekla nam je Dragana i obrisala suze. O detaljima razvoda još nije sprema pričati, ali nam je dala naslutiti da nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija. Kako je u priopćenju objasnila zadnje tri godine se sa suprugom nije slagala.

– Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak – napisala je.

Kako su se dan nakon objave o razvodu srpski mediji raspisali te tvrde da je Toni Bijelić kupio vilu u Opatiji gdje živi s 15 godina mlađom ženom.

(24sata.hr)