Home Magazin Showbiz “DRAGANA JE DOBILA MEJL DA SE TAJNO VIĐAM S TONIJEM” Poznata pjevačica...

“DRAGANA JE DOBILA MEJL DA SE TAJNO VIĐAM S TONIJEM” Poznata pjevačica saznala da joj koleginica smješta aferu

Sandra Afrika ispričala je da joj je Dragana Mirković bila jedna od rijetkih koja joj je pomogla na početku karijere, ali i kako je malo falilo da njihov odnos bude narušen.

Gostujući u jednom podcastu, pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, govorila je o ljubavnom životu, ocu koji ju je šišao na ćelavo i ostavio, Miletu Kitiću, ali i o odnosu s kolegicom Draganom Mirković. Sandra je otkrila da je na samom početku karijere sav novac ulagala u marketing, te da joj je u tome mnogo pomogla Dragana tako što ju je reklamirala na svojoj televiziji.

Međutim, dogodila se situacija kada je malo falilo da se njihov odnos naruši, kada je njezina kolegica poslala e-mail Dragani, u kojem je navela da je njezin suprug vara sa Sandrom.

“Dragana i ja smo bile u divnom odnosu. Tada nisi imao ni gdje da se reklamiraš. Na početku karijere mene nitko nije zvao, a jedino je ona bila tu. Dobrih pet-šest godina sam joj mjesečno odnosila baš dosta novaca. Svakog mjeseca, sve što sam zaradila, davala sam njoj. Ostavila bih koliko nam treba za stanarinu i za troškove, a sve ostalo smo davali za reklamu, pjesme i spotove. Dragana i ja smo u divnim odnosima, poštujem i nju i njezinu sestru,” rekla je Sandra, pa dodala:

“Tada sam mnogo radila i počela sam smetati nekim kolegama koji su tada bili dugo na estradi. Govorili su: ‘Što ova hoće? Do jučer je igrala s Miletom Kitićem, a sada košta ovoliko’. Bilo je svakakvih komentara. To je otišlo toliko daleko da je u jednom trenutku Dragani stigla poruka na e-mail da se ja tajno viđam s njezinim Tonijem. Nisam provodila neko vrijeme u njihovoj kući, ali kad bih im nosila novac na televiziju, sjedila bih s njima i pila kavu. Imali smo divan odnos.”

“Kada je stigao taj e-mail… Vjerujemo jedni drugima, ali kako je prošlo mjesec-dva dana, više mi nitko ništa nije vjerovao. Ne saznaje se odakle to ide. Ne sumnjaju da ja stvarno imam nešto s tim čovjekom, nego postajem sumnjiva da hoću neki vid reklame. Postajem sumnjiva da se želim preko njih reklamirati. Izgleda kao da koristim. Jest da ja plaćam tu reklamu, ali oni su bili tu za mene. Nitko me nije htio ni za novac, da ja platim da se negdje pojavim. Jedina je ona bila tu za mene na početku i divna je bila prema meni, a ispada da ja to koristim. Već postaje problem, a ja ne znam tko je poslao e-mail,” rekla je potom Afrika, a zatim otkrila kako je saznala tko joj smješta ovu aferu.

 Dragana Mirković dobila mejl da se Toni viđa sa Sandrom AfrikomIZVOR: INSTAGRAM/TONI BIJELIC

“Sva sreća, posle nekih mesec-dva dana saznamo ko je. Mikiša i ja kod kuće komentarišemo da vidimo da nam neko podmeće i da hoće da nas skloni i sa te jedne televizije koju imamo. Samo se tu reklamiramo. Lude jer vide pet spiskova gde sve nastupam. Naravno da im smetam. Gazde klubova kada vide gde sve nastupam, ja punim klubove… Smetam svima i gledaju kako da se ja maknem. Sva sreća, u jednom momentu neki novinar koji je bio dobar sa Draganom saznaje da je mejl od jedne moje koleginice. On je Dragani pokazao da je sa tog mejla pre ne znam koliko godina pevačica odgovarala na njegova pitanja. Ta osoba koja je htela meni da podmetne nogu, ona je zaboravila da je koristila taj mejl. Dragana saznaje ko je to i shvata da ja nemam apsolutno nikakve veze sa tim. To pamtim kao nešto najgore i najružnije”, rekla je na kraju Sandra.

(Informer/MONDO/A.K.)