Home Lifestyle Veze i seks Domina otkrila detalje iz svoje tamnice: ‘Muškarci uđu i sve me slušaju....

Domina otkrila detalje iz svoje tamnice: ‘Muškarci uđu i sve me slušaju. Ovo me najviše traže…’

S Filipina sam se preselila u Las Vegas kad sam imala 21 godinu. Obitelj nije podržala odluku o selidbi, morala sam sve sama postići. Studirala sam arhitekturu i radila tri posla kako bi mogla preživjeti.

Zbog toga sam doživjela burn out, radila sam 12 sati dnevno tri godine u nizu. Odlučila sam pronaći alternativne načine zarade od kojih se neću osjećati toliko loše. Kako sam sama malo nastrana ušla sam u svijet seks industrije i postala domina. Sad imam svoju vlastitu kompaniju i dvoje zaposlenika, započinje svoju ispovijest za Unilad dama ‘umjetničkog imena’ Astro Domina.

Ta odluka se za nju pokazala odličnom. Osjeća se puno bolje nego dok je radila ‘normalne’ poslove…

– Imam svoju  tamnicu i u ovom poslu sam skoro deset godina. Klijenti mi dolaze s različitim željama i fetišima. Većina želi da ih ponizim, da budem dominantna. Ima i nekih koji imaju fetiš na prdce. Jedna mušterija mi je zbog toga kupila i kuću u Amsterdamu, bio je jako zadovoljan mojim uslugama – priča Astro.

Ističe kako puno klijenata ima maštariju da nad njima dominira žena visoka pet metara.

– U ovom scenariju oni se žele smanjiti koliko je god to moguće. Maštaju o tome kako ih gazim – veli Astro.

Kaže i kako puno zahtjeva mušterija mora odbiti jer su previše nastrani.

– Imam i ljudsku stranu koju nastojim pokazati mušterijama. To je vrlo bitno zbog međusobnog povjerenja. Ljudima je ovo poput nekog ispušnog ventila, sigurne zone. Tu mogu ostvariti sve svoje fantazije. Nakon seansi puno njih mi kaže da su postali bolje osobe. Ne budu više toliko nervozni, opušteniji su – priča Filipinka i nastavlja:

– Imam i mušterije u sretnim vezama koji mi dolaze jer kažu da njihovi partneri nisu dovoljno nastrani. Kad se sve završi odlaze svojim kućama sretni i postanu bolji partneri svojim polovicama – kaže za kraj Astro..
(24sata.hr)