Home Magazin Zanimljivosti Djevojka šokirala sve: Ne nosim gaćice u teretanu. Zapravo, ja zadnje tri...

Djevojka šokirala sve: Ne nosim gaćice u teretanu. Zapravo, ja zadnje tri godine hodam tako’

Ja sam skroz zaboravila na to, meni je to najnormalnija stvar. Gaćice ne nosim od srednje škole, znači prošlo je već šest godina, komentirala joj je post jedna djevojka koja ju je podržala.

Ljudi ostanu zatečeni kad im kažem da tri godine nisam imala gaćice, ispričala je djevojka na TikToku. Kaže kako ih ne nosi ni kad ide u teretanu i da uživa u tome. Dodaje kako ne planira promijeniti svoj način odijevanja. Njezina objava izazvala je dosta reakcija. Neki je podržavaju, dok drugi upozoravaju da nenošenje donjeg rublja nije baš najbolja stvar za tijelo.

– Ja sam skroz zaboravila na to, meni je to najnormalnija stvar. Gaćice ne nosim od srednje škole, znači prošlo je već šest godina – napisala je jedna djevojka.

– Mislila sam da sam jedina! – napisala je druga.

Neke djevojke rekle su kako ne nose ni grudnjak, osim u nekim situacijama. Oni koji se ne slažu s njom upozorili su je da nenošenje gaćica može imati neželjene posljedice, pogotovo ako nosi traperice koje su nešto grubljeg materijala.

@fairyquaddmother only a few exceptions but i hate wearing 🩲😂😂 #fyp #commando #evenatthegym ♬ original sound – Taylor Dean

(24sata.hr)