Home Vijesti Crna hronika DJEČAK (3) POKUŠAO DA UĐE KROZ PROZOR AUTA, ZAGLAVIO SE I PREMINUO:...

DJEČAK (3) POKUŠAO DA UĐE KROZ PROZOR AUTA, ZAGLAVIO SE I PREMINUO: Detalji tragedije kod Sjenice, majka našla tijelo

Detalji nezapamćene tragedije u selu kod Sjenice.

U selu Draževiće kod Sjenice poginuo je trogodišnji dečak. Tragedija se dogodila dok se dečak igrao oko automobila svog oca, te pokušao da uđe kroz poluotvoren prozor, tu se zaglavio i preminuo.

Reporter Kurir TV Emir Ličina, koji se nalazi na mestu nesreće, izneo je detalje strašne nesreće.

“Zaista se nezapamćena tragedija dogodila u blizini Sjenice. Juče nakon 16 časova, dete se u porodičnom dvorištu igralo oko očevog automobila koji nije bio u radu, pa je pokušao da uđe kroz poluotvoren prozor. Tom prilikom je pao, a dete je od samog pada i stradalo. Roditelji su nakon par minuta zatekli beživotno telo, pa su se uputili u najbližu zdravstvenu ustanovu. Lekari su samo mogli da konstantuju smrt. Ova vest je potresla građane čitave Srbije, roditelji su dali izjave, istraga je svakako u toku.

Kako se pretpostavlja, pokušao je da uđe u vozilo kroz prozor, i stao na spoljnu lajsnu vrata vozača. U jednom trenutku, najverovatnije, dete se okliznulo i zaglavilo između stakla i okvira vrata, što je prouzrokovalo povrede od kojih je dete preminulo.

Takođe se navodi da je majka nakon deset minuta pronašla dete bez znakova života, nakon čega je hitno prevezeno u bolnicu, gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt.”

(Kurir/MONDO/N.D.)