Home Magazin Showbiz “CECA SE ŠVALERISALA SA SPORTISTOM, KRILA GA OD MUŽA”: Žabac šokirao u...

“CECA SE ŠVALERISALA SA SPORTISTOM, KRILA GA OD MUŽA”: Žabac šokirao u emisiji, varao je sa poznatom pjevačicom

Nebojša Tubić Žabac izjavio da je poznati domaći sportista u isto vreme bio sa Nevenom Stamenković i Svetlanom Cecom Ražnatović

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac koji je svojevremeno bio u vezi sa pevačicom Gocom Božinovskom i iznosio šokantne detalje njenog braka sa Zoranom Šijanom, otkrio je u jednoj emisiji da se “Ceca švalerisala sa rukometašem Kapisodom”. U pitanju je navodno nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije, Crnogorac Petar Kapisoda.

Žabac je u emisiji govorio i o tome da je Elena Karić uvek “išla na pare”, i “otud njena veza sa Andrijom Draškovićem”, ali i da su brojne pevačice bile u vezama sa jakim momcima. “Moj moto je da muškarci vladaju svetom, a da žene vladaju muškarcima. Elena je uvek znala da računa, a Andrija Drašković je bio faca, otac mu bio pun para, on je prvi nosio minđušu, znao je da se obuče… koja riba ne bi bila s njim, ja sam rekao da sam žensko prvi bih mu dao”.

Žabac je potom nastavio: “I Šijan je bio faca neviđena, sportista, lep ko lutka, on i Kapisoda rukometaš su bili frajeri. Sportista Kapisoda je tad išao sa Nevenom Stamenković, rođenom sestrom od Sindi, a švalerisao se sa Cecom prećutno. Ceca ga je skrivala posle od muža, pošto je on bio opasan, da ne sazna za tu vezu, sad to prvi put govorim”, rekao je Žabac u emisiji “Bez ustručavanja”.

Pevačicu Svetlanu Ražnatović su mediji često povezivali sa sportistima, a među njima su se našla imena upravo Petra Kapisode, ali i drugih. Na primer, bivši rukometaš Vlada Mandić je nedavno, gostujući u jednoj emisiji, otkrio “detalje veze sa Cecom Ražnatović”.

“Dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga”.

(mondo.rs)