Home Magazin Showbiz Brena me je prodala za siću, ona je spremna na sve, ni...

Brena me je prodala za siću, ona je spremna na sve, ni Prijovićka nije slučajno postala dio te porodice, tvrdi pjevačicin bivši saradnik

Zahar o Lepoj Breni nema najlepše mišljenje.

Lepa Brena se pre tačno 40 godina proslavila pesmom “Čačak, Čačak”, koju je za nju napisao Milutin Popović Zahar. Međutim, Zahar o Breni danas nema najlepše mišljenje.

– Uvek je bilo pokvarenosti u tim muzičkim i estradnim vodama. Breni sam napravio milionske tiraže, sa mnogo pesama i nekoliko albuma… Ja sam pisao te zezačke pesme jer je ljudima bilo dosta kuknjave i zavijanja – počinje priču Zahar.

– Ona je na krilima te muzike za dva meseca postala mega zvezda. Napravio sam joj četiri ploče koje su bile mega slušane Ipak, neka ekipa iz PGP RTS-a htela je da preuzme Brenu pošto je mnogo para donosila, pa ju je banda uzela od mene i gurnula kod Bate Kovača i Marine Tucaković, da joj oni rade pesme.

– Brena me je za sitninu prodala. Spremao sam je za Evroviziju, napravio sam joj pesmu Blondi sa balkana sa kojom bi mogla čuda da napravi, ali njoj su uradili i dali “Sitnije cile sitnije”, sa kojom je bila poslednja na našem izboru.

Onda je počela da se skida, jer joj je Saša rekao da je to dobro za posao. Tako se i slikala, pa je otkupljuvala sve tiraže jer bi se u momentu pokajala. Pokušala je posle sa mnom da se pomiri, ali neuspešno. Ja sam od pepeljuge napravio kraljicu, a tako mi se vratilo. Više puta su me prodali, nije ona jedina.

Zahar o Lepoj Breni izneo ne baš lepo mišljenje
Brena smatra da Aleksandra Prijović ne može biti njena naslednica, jer svako treba da gradi svoj put, a evo kakvo je Zaharevo mišljenje o tome.

– Ja sam bio u žiriju dok se ona takmičila. Ja sam zbog Željka Mitrovića odlazio u takmičenje, zemljak mi je. Ona je bila jedno prosečno, obećavajuće mlado biće. Ali, naišla je na mudru, sujetnu ženu, koja bi i sve koji mogu po pesmi da je zasene, uvukla u porodicu, u svoje okruženje, da joj budu na oku i da ih drži pod kontrolom.

– Verovatno je i ona kao i svi mislila da će je udajom u tu kuću dodatno uzdignuti. Aleksandra je pevačica koja se lepo zbrinula, ali tako da ni jednog momenta ne zasmeta Breni. Da se nije udala za njenog sina, Brena bi se okumila sa njom. Voli da ima sve pod kontrolom, ali nije samo Brena takva – tvrdi Brenin bivši saradnik.

AUTOR: SVET