Home Magazin Showbiz Bila je protivnik braka s 30 godina starijim Harisom: Ovako izgleda lijepa...

Bila je protivnik braka s 30 godina starijim Harisom: Ovako izgleda lijepa majka Meline Džinović

Popularni pjevač Haris Džinović razveo se od modne kreatorice Meline nakon 22 godine zajedničkog života i desetogodišnjeg braka u kojem su dobili dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana.

Vjenčali su se 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti u užem krugu obitelji i prijatelja. Ipak, na početku njihove veze nije sve išlo tako glatko. Činjenica da je Haris 30 godina stariji od Meline nikako se nije dopadala njenim roditeljima. Oni su bili izričito protiv njihove ljubavi, a njena majka se dugo nije mogla pomiriti s tim da će njena kći biti s muškarcem koji joj može biti otac.

Haris i Melina Džinović

‘U početku su roditelji imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama’, pričao je svojedobno Haris i dodao da je Melina sve to teško podnijela.

‘Sjećam se da sam joj govorio: ‘Proći će to brzo! Vidjet ćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku‘, istaknuo je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu. Ipak, naposljetku, kad je Haris dokazao da voli njihovu kćer i oni su shvatili da je ona sretna s njim. Kako je vrijeme odmicalo bili su sve sigurniji da su stvoreni jedno za drugo.

Sulejman i Elma Galić kćeri su dali nevjerovatnu podršku u svemu, pa je tako i sad nakon razvoda Melina najveću podršku ponovno pronašla u porodici.

Elma Galić

Facebook

Iako ih gotovo nikada nismo zajedno vidjeli u javnosti, zahvaljujući društvenim mrežama imamo priliku vidjeti kako izgleda majka Meline Džinović. Mnogi se slažu da je Elma prava dama te da je Melina ljepotu naslijedila upravo od nje.

(Pressmediabih.com)