Home Magazin Showbiz Atraktivna srpska pjevačica tvrdi da ne može da nađe momka

Atraktivna srpska pjevačica tvrdi da ne može da nađe momka

Pjevačica Ivana Nikolić iskreno je govorila o muškarcima i tom prilikom priznala koje osobine mora da posjeduje njen “čovek iz snova”. Bivša “uraganka” je jedna od najatraktivnijih pjevačica, ali nikako ne može da nađe momka.

“Momci mi ne prilaze uživo, možda im djelujem odbojno… Doduše, mnogo poruka dobijam na Instagramu, ali ih i ne otvaram”, započinje priču Ivana i priznaje da muškarci nemaju gdje da joj priđu jer nigdje ne izlazi:

“Mnogo radim i posao mi je prioritet, time sam okupirana. Moj posao je takav da sam svaki vikend u klubovima, a kada sam slobodna, izlasci me ne privlače”, navela je ona.

Otkrila je kakve muškarce voli.

“Slaba sam na dobre momke, koji su ambiciozni i drže do sebe. Zapravo, tražim nekoga poput sebe. Nisam zahtevna, potreban mi je neko ko je duhovit i s kim mogu da pričam o svemu. Volim da osetim harizmu i posebnost kada uđe u prostoriju”, priča Ivana i dodaje da takvog još nije upoznala:

“Nažalost, ne nailazim na takve, ali se iskreno nadam da uskoro hoću.”

Čak i ako nađe pravog, Nikolićeva ne želi da se uda.

“Ljubav je svuda oko nas. Iako sam sama, zaista to mislim. O udaji ne razmišljam, ali priželjkujem da budem u vezi i da budem voljena”, završava priču lijepa pjevačica.

(Pink.rs)