Home Magazin Reality show Asmin Durdžić hitno reagovao zbog Fejsbuk komentara oca Mustafe, kom je ”žao...

Asmin Durdžić hitno reagovao zbog Fejsbuk komentara oca Mustafe, kom je ”žao što nije ISPRAZNIO RAFAL u Aneli i njenu kćerku”

Porodice Ahmić i Durdžić ne prestaju da ratuju otkako je Aneli ušla u “Elitu”. Svakodnevno padaju teške međusobne optužbe, a nakon poslednjih Fejsbuk komentara Mustafe, Asminovog oca, čini se da je “vrag odneo šalu”.

Naime, Mustafa se preko Fejsbuka prepucavao s bivšom prijom Jasnom, koja je o njemu govorila u emisiji “Pitam za druga” na RED TV, te napisao komentare koji su mnogi dočekali “na nož” i ocenili ih monstruoznim. Mustafa je, naime, pisao o bivšoj snaji Aneli.

Meni je tek sad žao, kad mi je istukla ćerku što nisam otišao kući u Bosnu i ispraznio rafal u nju i njenu ćerku. Do sad bih je odležao. Zbog te us*ane familije ja ni Noru ne priznajem da mi je familija, je l’ vi znate da čitate? Ja lepo pišem da nas je sramota što nam je kurva rodila unuku, ako je uopšte naša unuka. Niko ne veruje da je naša unuka – poručio je Mustafa, što je zaprepastilo njegove prijatelje na Fejsbuku.
Tim povodom kontaktirali smo njegovog sina Asmina, koji je objasnio da njegov otac neretko u afektu napiše ono što suštinski ne misli.

Žao mi je što moj otac mora slusati mnogo laži vezano za mene i žao mi je ne samo mojih roditelja, nego svačijih koji prolaze kroz ovake stvari, zbog nas i naših životnih grešaka… Da smo slušali roditelje, ne bi danas prolazili kroz pakao – priča Asmin za Pink.rs i dodaje:
Moj Mustafa nikad nije mrava zgazio i često sam pokušavao uticati na njega, ali uzalud – on dok sluša i čita te stvari pukne i napiše na svom Fejsbuku gluposti za koju se pokaje u roku od šest minuta! Nadam se da će uskoro shvatiti da sve ovo nije vredno da ispada kod naroda ono što on nije – zaključio je mlađi Durdžić.

Autor: D.T. / Pink.rs