Home Magazin Ljepotice Albanka objavila degutantnu fotografiju, nudi 10.000 eura ko je poljubi na “osjetljivu”...

Albanka objavila degutantnu fotografiju, nudi 10.000 eura ko je poljubi na “osjetljivu” zonu

Albanska voditeljica Megi Pojani prilično je provokativna na društvenim mrežama, gdje nerijetko zeza pratitelje vrućim videima ili fotografijama, ne ostavljajući mjesta mašti.

Pojani je djevojka albanskog reprezentativca Endrija Cekicija, a nedavno je svim svojim pratiteljima dala nemoralnu ponudu.

Naime, ona je objavila dvije pomalo i degutantne fotografije te je pratitelje izazvala sa petocifrenom novčanom nagradom ako urade samo jednu “sitnicu”.

Atraktivna Albanka je objavila fotografija na kojima otkriva da ima herpes na usnama i pita svoje fanove bi li je poljubili za 10.000 eura.

“Biste li ljubili ovaj herpes za 10 tisuća eura”, napisala je ona u opisu fotogafije koju je objavila na svom Instagram storyju.

Albanska novinarka i 26-godišnji veznjak su duže od godinu u vezi, a svoju romansu su javnosti otkrili objavama sa zajedničkog odmora.

Na kraju prošle sezone u Turskoj, Cekici se na nekoliko sedmica vratio u Tiranu, gdje je formalizirao svoj odnos sa novinarkom.

Par već ima konsolidiran odnos, gdje su stvari postale službene čak i među njihovim porodicama pa neće biti iznenađenje ukoliko uskoro stanu na ludi kamen.

Cekici se odlučio za novi klub u inostrastvu, tačnije ostao je u Turskoj pošto je potpisao za Pendikspor, pa njegova veza sa Pojani funkconiše na daljinu.

Pejani je prošle godine redovno putovala u Tursku, da bi ove ljetne sezone bili česti njihovi susreti u Tirani, gdje su obično bili prisutni i članovi porodica što je jasan znak da je njihova veza podignuta na veći nivo.

Bilo je glasina i omogućem raskidu, ali sve su demantovali prilikom proslave Cekicijevog rođendana kada se na zabavi pojavila i Pojani.

(sportsport.ba)